بچه ها من و شوهرم الان تقریبا دوماهه باهم هیچ رابطه ای نداریم و با من مشکل داره چند شب پیش تو خواب سرمو بوسید بعد من بیدار شدم سریع پشتشو کرد بهم نمیدونم داشته خواب میدیده یا دلش تنگ شده ،خودم شدیدا احساس کردم خواب میدیده چون از فرداش حتی رفتارش باهام بدترم شده اما کاش از دلتنگی بود .بخدا خیلی دوسش دارم اما تا میام یه کاری کنم کهوبگم دوست دارم ضایعم میکنه الانم دیگه حتی زنگم نمیزنیم بهم تا شب که بیاد مستقیم میره تو اتاق میخوابه
در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک بجز مهر بجز عشق دگر تخم نکاریم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌 _شد کاربری چهارم.
بعد قراره تا کی اینجور ادامه بدین؟! پیش مشاور برید
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
سوره مزمل رو سه بار بر شربت یا شیرینی بخونید بدید همسرتون بخورند
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
خیلی باهم خوب بودیم از یه تایمی شروع کرد از من ایراد گرفتن و کم کم ادامه دار شدن اخه حرفیم میزنه منوجوابشو میدم هر دوتامون لجبازیم خسته شدم از این وضعیت دلم بزاش تنگ شده فقط دارم گریه میکنم هیچ کاری نمیتونم بکنم میگه بعد ده سال تازه شناختمت هیج کس باورش نمیشه ما اصلا به مشکل بخوریم انقد باهم خوب بودیم
در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک بجز مهر بجز عشق دگر تخم نکاریم.