2777
2789

من رفتم دکتر دکتر گفت تا یه سال بعد از اقدام عادی هست یه زال هم گذشت میگه نا هنوز بچه دار نشو زوده ال بل آخه دکتر به تو چه ربطی داره گفتا خودشو عمل میکنه ولی نمیدونه که من در چه عذابم من دلم بچه میخاد یبار هم گفت با شوهرت بیا ازمایش بدین نگو الکی میگفته با شوهرم رفتم تو گوش شوهرم انقد خوند شوهرمم نظرش عوض شده حالا میگه باشه یکم خوش باشیم بعدا میزاریم بچه دار شیم کلا دکتر خانوادگیمونه و تو شهرمون اولین دکتر نازایی منو هم خودش به دنیا آورده ولی دیر تو ۳۰ بوده من دنیا اومدم البته ۲ سال قبل من داداشم به دنیا اومده بود الان بیچاره عمم ۳۸ سالشه دکترش همون دکتره ولی بچه دار نمیشه گفته خودشو میکنه دکتر لجبازیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکترت را عوض کن

بابا دیگه شوهرم نمیذاره برم میگه نه اون دکتر گفت ال و بل میگم اون دکتر لجبازی گفته خودشو میکنه ۴۰ سالتم باشه بچه دار نمیشی میگه نه اون دکتر خوبیه تو شهرمون هم  بهترین اولین دکتر نازایی همه اونو تعریف میکنن

بابا دیگه شوهرم نمیذاره برم میگه نه اون دکتر گفت ال و بل میگم اون دکتر لجبازی گفته خودشو میکنه ۴۰ سا ...

هرچی دلرو داده برات سرچ کن ببین چیه .....شوهرت هم تهدید کن اگه بچه نمیخوای من میرم 

دکترت  حتما اینطوری میگه تا اروم بشید استرس چرا نشد نداشته باشی چون خیلی تعثیر داره تو درمان بع ...

دارو نمیده برا بچه من کمی لاغرم فقط به فکر چاقیمه داروهای چاقی میده بهم

زن اگر زیر ۳۵ سال باشه تا یک سال بعد اقدام باردار نشدن طبیعیه و اگر بالای ۳۵ سال باشه تا ۶ ماه

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

دوسال عزیزم بعد گرفتن عکس رنگی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍