2777
2789

پارسال تو یه جمعی خانومی از اشناها بخاطر اینکه پوشش من متفاوت بود باهاش بهم تهمت زد اونم جلوی همه من دلم شکست حتی نفرینم نکردم فقط گذاشتم به عهده ی خدا که جوابشو بده

امشب فهمیدم شوهرش افتاده زندان بخاطر قاچاق و حکم اعدامش اومده دخترش با 3 تا بچه برگشته خونه اش و خودشم شنواییش اسیب دیده

سر 1سال به این روز افتاد

من خوشحال نشدم ولی خیلی خوب فهمیدم همیشه جلو خودمو بگیرم و جواب دادن و بزارم به عهده خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بهت چی گف؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
درسته ولی سریع هم هر چی رو به خودمون تعمیم ندیدم شخصا اینطورم.دلمم از کسی بشکنه مشکلی براش پیش بیاد ...

نمیگم اه من بود ولی هرکسی کارمای کاراشو پس میده ادم خوبی نبود فقطم ب من تهمت نزده بود خیلی اذیت میکرد

عزیزم خدا همه رو دوست داره مطمئن باش همه کارمای کارای بدشون پس میدن یا مثل این رسوا میشن یا نمیفهمی ...

عزیزم جلو چشم من همشون دارن روز ب روز خوشبخت تر میشن .

خدا منو کلا فراموش کرده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊