دختر یه سالم فقط یکم سینش عفونت داره و هیچ علائم دیگه ای از سرماخوردگی نداره. مطب ها خیلی شلوغ و پر از بیماره. سخته ببرمش جای شلوغ میترسم بدتر بشه. تجربه ای ندارین؟ Pelangi kids خوبه؟ برای عفونت گلو چی خوبه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارکش باشه بچه زیر یه سال هر چی سرما بخوره خوبه پسر منم نزدیک ۳ ماهشه چند روز پیش خوب شد
اسی آزیترومایسن بده
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
آخه نوزاد باید زیر یک سال سرما بخوره سیستم ایمنی بدنش قوی بشه ولی خب امان از دل مادر که تحمل نداره
ایشالا زود زود خوب میشه تا جایی میتونی بستری نکن بهتر نشد دکتر دیگه ام ببر
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری