2777
2789

دوستان من یه مقدار پول دارم.میخوام طلا بخرم برای پس انداز روزای بعد...بنظرتون بخرم یا وایسم طلا بیاد پایین...میترسم بخرم دوروزدیگه زیان بشه لطفا مشاوره بدید🙏🏻😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه میاد پایین ولی طلا کلا برای پس اندازه دراز مدته

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مسممی ک نخری؟؟ بهش اعتماد داری؟؟ راسته که موقع فروشش باید مالیاتم بدیم؟؟

نمیدونم والا ولی نخریدم 

نمی‌دونم اینو میپرسم 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
اگ به پولش تاچندسال نیازنداری هروقت بخری بالاخره سودمیکنی،بخرولی بذارچندساعت بمونه تا خیلی سود کنه،ا ...

نه نیاز نیس الانا بفروشم 

فقط میترسم الان بخرم زرتی بیاد پایین بعدش😞💔

نه نیاز نیس الانا بفروشم  فقط میترسم الان بخرم زرتی بیاد پایین بعدش😞💔

من چندین بار اینطوری طلا به گرونی خریدم برای استفاده وبعدش اومده پایین،اما الان بعد چندسال دوبرابر شده

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️