2777
2789

دوستپسراشون باهاشون خوبن باهاشون چت میکنن

بخدا پوسیدم بس که انتظار کشیدم دو خط باهام چت کنه اما در اون حدم بهم بها نداد

نفر قبلی هم همین بود

هییی روزگار

خدایی بگید چکار میکنید منم بکنم

حالا کادو و بیرون جهنم ها یه چت ساده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا من از تو کمتر چت میکنم اصن ناراحت نباش خواهر 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

پیشونی بلند دارن

ولی جدا از شوخی باید طرف مقابلت آدمی باشه که نیازهای رابطه رو بدونه

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
چمیدونم شاید ادم درست سمت من نمیاد هی ام میخوام به خدا گله و شکایت نکنم اما دست خودم نیست دلم میگیر ...

عزیزم خب اینهمه ادم ریخته چرا خودتو درگیر یکی نگه میداری که کافی نیست واست. برو سراغ یه نفر دیگه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا