2777
2789
عهههه منم بارساییم، ولی الان وضعیتش اصلا خوب نیست💔

عزیزم❤💙

درست میشه بالاخره بزار ببینیم ژاوی تشریفشو میبره آخر فصل 🙄

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم❤💙 درست میشه بالاخره بزار ببینیم ژاوی تشریفشو میبره آخر فصل 🙄

دلم واسه روزایی که مسی تو بارسا بود و رونالدو تو رئال خیلی تنگ شده ،چه رقابتی داشتن💔

زندگی سوپ بود و من چنگال😅

یه سوال اگه ایران از ازبکستان ببره چی میشه؟

من دوتا بازی سوریه و ژاپنو دیدم عالی بود منتظرم چهارشنبه بیاد

امیدوارم یه روز بیام اینجا بگم رسیدم بهش برای خوشبختیم یه صلوات بفرس قشنگم
نگفتم از لحاظ مالی کم داشتن ک     منظور من یه سری ستاره ی فوتبال بودن ک تو جاشیه ان نسبت ...

عزیزم اینا همشون اگه تو حاشیه هم باشند از لحاظ مالی اونقدر ساپورت میشن که دیگه حاشیه وکم توجهی براشون مهم نیست 

🖤🖤🖤🖤🖤
وااای منم عاشق فوتبالم انقدر امروز جیغ و داد کردم هنوز سردردم دیگه همسرم هم علاقه مند شده  ببی ...

به نظرم ژاپن امسال خوب بازی نکرد  برابر عراق هم باخت. قطر فک کنم  شرایط سخت تری  داشته باشه  بردنشون چون هم تو کشور خودشونن هم بازیکنا از جاها دیگه آوردن

دلم واسه روزایی که مسی تو بارسا بود و رونالدو تو رئال خیلی تنگ شده ،چه رقابتی داشتن💔

من دیگه بعد الکلاسیکو 2016(بازی که 2-3 بردیم) هیچ بازی برام اونقد هیجان نداره

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.