2777
2789
وااای منم عاشق فوتبالم انقدر امروز جیغ و داد کردم هنوز سردردم دیگه همسرم هم علاقه مند شده  ببی ...

امروز ژاپنی ها چه کری میخوندن برای ایران واقعا دم بچه ها گرم جوابشونو خوب دادن بعدش که اون عکسی که منتشر کردن دستشونو گذاشتن رو سرشون عالی بود😂😁

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ژاپن امسال خوب بازی نکرد  برابر عراق هم باخت. قطر فک کنم  شرایط سخت تری  داشت ...

مشکل ژاپن قدرت بدنی پایینشونه که مقابل عراقم باعث باختشون شد، ولی ایران واقعا امروز عالی بازی کرد

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
حواله ماشین و پاداش میلیاردی که میگیرن .برنده بشن و بازنده چه سودی به حال ما داره؟؟قبول دارم هیجان د ...

چقد شماها فاز منفی هستین خب کارشونه شما زحمت میکشیدین به اونحا می رسیدین تا میگرفتین 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

حواله ماشین و پاداش میلیاردی که میگیرن .برنده بشن و بازنده چه سودی به حال ما داره؟؟قبول دارم هیجان د ...

فقط هیجان و افتخارش واسه کشور 

امیدوارم یه روز بیام اینجا بگم رسیدم بهش برای خوشبختیم یه صلوات بفرس قشنگم
عزیزم اینا همشون اگه تو حاشیه هم باشند از لحاظ مالی اونقدر ساپورت میشن که دیگه حاشیه وکم توجهی براشو ...

الان شما با من دعوا داری؟    

من ادم فوتبالی هستم و دوست دارم تیم بالا بره 

حالا کار با کثافت کاریای فوتبال ندارم کلا 

بعد من حمایتی نکردم از این جور رانت بازیا ک یا منکرشون نشدم ک 

میدونم اینطوره اوضاع 

لااقل ببرن حال ما یکم خوب شه 

اینا نبرنم پول تو جیبشون میره 

کره هم خیلی قوی، ولی وقتی ژاپن و شکست دادیم کره چیزی نیست

کره بازیکن مطرحش فقط سون هیون مینه البته تیم سرعتی هست... 

ما کلی لژیونر داریم

مشکل قعله نویی اینکه اصلا اعتقادی به تعویض نداره😒 قائدی، قلی زاده، ترابی اینا بازیکنای خیلی تکنیکین وعالی برای خط حمله ولی ان شاءااله که همین روحیه رو حفظ کنن تا فینال بریم. حتی قهرمانی به به😍✌

امروز ژاپنی ها چه کری میخوندن برای ایران واقعا دم بچه ها گرم جوابشونو خوب دادن بعدش که اون عکسی که م ...

اخیرا هرکی از راه میرسه برا ایران کری میخونه بچه ها هم جوابشونو تو زمین میدن

زندگی سوپ بود و من چنگال😅
کره بازیکن مطرحش فقط سون هیون مینه البته تیم سرعتی هست...  ما کلی لژیونر داریم مشکل قعله نویی ...

ایشالا قهرمانی 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.