2777
2789
عنوان

خرید طلا

242 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. لطفاً در رابطه با خرید طلا منو راهنمایی کنید. خیلی در این رابطه وارد نیستم.

امروز میخواستم یه جفت گوشواره معمولی بخرم.منظورم اینه که طلای اجرت داری نبود و خیلی ساده بود.

روی هر گرم یک میلیون سود و اجرت و مالیاتش میشد.بنظرم اومد منصفانه نیست و نخریدم.میشه راهنماییم کنید.ممنونم

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم بگید طلا میاد پایین یا بخرم؟من طلا آب شده میخرم ولی میگم‌نکنه بیاد پایین

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اصلا بحث سرمایه گذاری نیست که بخوام طلای دست دوم یا سکه بخرم.دوست داشتم یه طلای نو بخرم و استفاده کنم.فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم. منظورم اینه یه میلیون برای هر گرم طلا مبلغ منصفانه ای بود یا نه. طلافروش داشت بی انصافی میکرد یا همه جا اینطوره؟

اجرت ساخت طلاهای نو بالاس تقرییا مالیات ایناهم که میاد بیشتر میشه الان تقریبا گرمی ۲۸۰۰،۲۹۰۰ میشه ا ...

الان قیمت طلای خام گرمی ۲۹۰۰ که طلافروشی گرمی ۳۹۰۰ حساب میکرد.یعنی به طلای ۳.۸ گرمی رو گفت ۱۴۸۰۰

اگه هدفتون صرفا سرمایه گذاریه،پولتون رو ببرید طلافروشی معتبر طلای آبشده که کد شناسایی داره بگیرید. اگرم که میخواید استفاده زینتی هم ازش بکنید باید به این فکر کنید اولا از طلافروشی آشنا ومعتبر خرید کنید بعضی از طلافروشی ها کلا اجرت کارشون بالاست ثانیا کم کم یک تا دو سال از زمان خریدتون بگذره بعد قصد فروش داشته باشید ثالثا حتما حتما محاسبه قیمت طلا رو یاد بگیرید و جلو خود طلافروش شما هم خودتون شروع به محاسبه قیمت کنید😎