بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حشره ها خب روی آبم میان....اونارو موقع پاک کردنم میندازم دور..ولی خب رو آبم میان...این لاروا چی؟؟؟ خ ...
من همه برنجو ریختم تو سینی دونه دونه بیرون آوردم بعدم الک کردم اگه تخمی چیزی مونده بره ولی خوب چه فایده دیر رسیدم به برنجم برنجه بوی بدی گرفته بود دیگه دیدم خیلی بو میده ریختم دور
وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک
من همه برنجو ریختم تو سینی دونه دونه بیرون آوردم بعدم الک کردم اگه تخمی چیزی مونده بره ولی خوب چه فا ...
بو نمیده...برنج شهریور گرفتیم...برنج تازه بوده...از وقتی آوردیم..هفته بعدش که جا بجاشون کردم توشون حشره دیدم. طارم و فجر گرفته بودیم. طارم هارو همرو الک کردیم و دوباره کلی فلفل و میخک زدیم تو انباری بابامیناست. فجر گذاشتیم تو خونمون. این فجره. کم بود مقدارش الک نکردم....گفتم مصرف میکنم میره. الان اینجوری شده😭دو سال پیش برنجم کرم زده بود ولی ریز نبودن. اینو نمیدونم چکار کنم
خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰