2777
2789
عنوان

لارو خیلی ریز برنج

129 بازدید | 11 پست

چکار کنمممم ..الان دیدم توی برنجم که حشره زده بود لاروای خیلی ریز هست...با آب بشورم میرن؟؟ چکارشون کنم میخوام برنج بذارم....

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشور تا بره  تو برنجن همیشه نخود و سیر بنداز

میخک داره برنجم..فلفل زدم...نمیدونم چرا حشره دارههه حالم بهم میخوره....

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
برنجتو پاک کن بگردهر چی حشره دیدی بنداز دور وگرنه تخم میزارن کل برنجت حشره میزنه 

حشره ها خب روی آبم میان....اونارو موقع پاک کردنم میندازم دور..ولی خب رو آبم میان...این لاروا چی؟؟؟ خیلی ریزن😭

حشره ها خب روی آبم میان....اونارو موقع پاک کردنم میندازم دور..ولی خب رو آبم میان...این لاروا چی؟؟؟ خ ...

من همه برنجو ریختم تو سینی دونه دونه بیرون آوردم بعدم الک کردم اگه تخمی چیزی مونده بره ولی خوب چه فایده دیر رسیدم به برنجم برنجه بوی بدی گرفته بود دیگه دیدم خیلی بو میده ریختم دور 

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

برنجت بو نمیده؟ وقتی به مرحله لارو برسن اون سوسکا انگار دیگه برنج فاسد میشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من همه برنجو ریختم تو سینی دونه دونه بیرون آوردم بعدم الک کردم اگه تخمی چیزی مونده بره ولی خوب چه فا ...

بو نمیده...برنج شهریور گرفتیم...برنج تازه بوده...از وقتی آوردیم..هفته بعدش که جا بجاشون کردم توشون حشره دیدم. طارم و فجر گرفته بودیم. طارم هارو همرو الک کردیم و دوباره کلی فلفل و میخک زدیم تو انباری بابامیناست. فجر گذاشتیم تو خونمون. این فجره. کم بود مقدارش الک نکردم....گفتم مصرف میکنم میره. الان اینجوری شده😭دو سال پیش برنجم کرم زده بود ولی ریز نبودن. اینو نمیدونم چکار کنم

بو نمیده...برنج شهریور گرفتیم...برنج تازه بوده...از وقتی آوردیم..هفته بعدش که جا بجاشون کردم توشون ح ...

واسه اینکه زیاد نشن تنها راهش همینه اینا تخم میزارن تمیز نکنی به مرور برنجت بو مینیره مگر اینکه سریع مصرفش کنی

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک