2777
2789
عنوان

کسی هست رشتهٔ انسانی باشه ؟

279 بازدید | 30 پست

ممنون میشم بگید دروس تخصصی و عمومیتون چیاست !

رو سایتای مختلفو گشتم ، همه چی رو قاطی نوشته بودن و چیز خاصی دستگیرم نشد ... چون من تجربی درس خوندم 

چه دروسی برا کنکورتون میاد ؟

و چه دروسی براتون عمومیه و حذف شده ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درس‌های اقتصاد، جامعه شناسی، ادبیات، عربی، ریاضی، تاریخ و جغرافیا، فلسفه و منطق و روانشناسی برای کنکور هستن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تاریخ

علوم و فنون 

جامعه 

منطق و فلسفه 

اقتصاد

ریاضی 

روانشانسی 

عربی 

جغرافیا 

اینا همه تخصصی 

عمومی:فارسی، عربی دهم،زبان، دینی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
میخای کنکور انسانی بدی؟؟ منم تجربیم شاید سال بعد کنکور انسانی بدم برای فرهنگیان

نه 

من دارم دانشگاه درس میخونم و رشتمم دوست دارم 

میخوام داداشمو که رشتهٔ انسانی درس میخونه ، مجبور کنم به درس خوندن و عملا بهش باج بدم !!!

خواستم ببینم چه درسایی برا کنکورش میاد 💔👀