2777
2789

عزیزم ایرانی هستیم ولی آریایی نه ما از نژاد ترک هستیم😅    من نژادپرست نیستم اهل این حرفا هم نیستم هر کس هم اومده تبریز و فارس بوده باهاش فارسی صحبت کردیم ولی تعداد کمی از مردم ما اینطورین

تبریزی ها رو زبانشون تعصب دارن این درسته ولی نه برای بقیه مهمون اگه بیاد قدمش سر چشم فارسی باهاش صحبت میکنیم

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد دارن باید زبان مادری و اصلی شونو حفظ کنن  چون داره یواش یواش تغییر میکنه انقدر کلمات ...

البته تبریزی ها زبان قبلیشون رو حفظ نکردن آذری بود که بعدش ترکی جایگزین شد

عزیزم ایرانی هستیم ولی آریایی نه ما از نژاد ترک هستیم😅    من نژادپرست نیستم اهل این حرفا ...

تبریز هم مثل کورد یا خودم که گیلکم آریایی میشه

قبل سلجوقیان و ترکی مردم تبریز به آذری یا همون تاتی حرف میزدن

تبریز هم مثل کورد یا خودم که گیلکم آریایی میشه قبل سلجوقیان و ترکی مردم تبریز به آذری یا همون تاتی ...

ترک آذربایجان..   حالا بیخیال این حرفا مهم ایرانی بودنه   

شما گیلک هستی ما آذربایجانی    یه نفر کرد   یکی لر یکی عرب و ...    اصلا ایران به همینش قشنگه  از همه نژاد و زبان توش هست😍  

ولی اگه اومدی تبریز و یکی محلت نداد گناهشو پاس همه تبریزی ها ننویس💕

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

اعتقاد دارن باید زبان مادری و اصلی شونو حفظ کنن چون داره یواش یواش تغییر میکنه انقدر کلمات فارسی وار ...

فک نکنم😚

مرسی یادآوری کردید اتفاقا تورکا خیلی تو فکر این افتادن مخصوصا تو تبریز تو خیابونا دارن کم کم فارسی رو حذف میکنن و اون کلماتی که فارسی تلفظ میشه مردممون 

یادآوری میکمنن