2777
2789

* این تاپیک بازنشر یه رشته توییت از دکتر امید امانی، دکترای روانشناسی بالینی از دانشگاه شهید بهشتیه.

می خوایم خصوصیات یه پارتنر پردردسر رو ببینیم که باهاش به هیچ جا نمیرسی و چاره درست کار کات کردنه و السلام! خلاصه که دم ولنتاین کادوی همچین آدمایی رو وا نکرده پس بفرستید و تامام!

1.  همیشه تو بحرانه...

اگه پارتنرتون یه روز میاد با حرص براتون تعریف میکنه که وای رئیسم به دوستم ترفیع داده در صورتی که این کاملا حق من بود! و یه روز دیگه میاد میگه وای باورت نمیشه ولی اکسم هنوز روم "كراش" داره و دست از سرم برنمیداره!، یه روز دیگه میاد میگه دوست صمیمیم امروز جواب تلفنم رو نداد و باهاش کات کردم! یا یه روز سر Like نکردن پستش توسط رفیقش آتیشیه!، یا وقتی حرف حساب میزنید میره تو مود افسردگی و بدبختی!،در این صورت یقین بدونید که با یک "کودک به ظاهر بزرگسال"در حال تلف کردن عمرتونید. پس سر فرصت هدیه‌هاش رو وا نکرده پس بدید و الفرار

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

👌🏻👌🏻

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

2. شدیدا دنبال تایید گرفتن از شماست.

"کودکان به ظاهر بزرگسال"عقایدشون به جونشون بسته‌‌ست. در حالی که نشونه پختگی رابطه اینه که دو اعتقاد کاملا متضاد در آن واحد بتونه توی رابطه وجود داشته باشه. مثلا ممکنه اعتقاد داشته باشی سیگار کشیدن بده و پارتنرت اعتقاد داشته باشه اشکال نداره. شما ممکنه اعتقاد داشته باشی اشکال نداره با دوستای پسرت دست بدی ولی پارتنرت با این قضیه مشکل داشته باشه!، و...با این اوصاف هر یک از طرفین رابطه به سبک و سیاق هم احترام میذارن، اما از نظر یه کودک به ظاهر بزرگسال "اگه تو با عقاید من مشکل داری اساسا تو آدم به درد نخوری هستی"!.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

3. مقصر همیشه تویی و هر لحظه باید آماده عذرخواهی باشی.

بزرگسالان "کودک صفت" یه ویژگی دیگه‌ دارن که هر آدمی رو عصبی می‌کنه. اونها اعتقاد دارن که همیشه حق با منه!، پس تو مجبوری بابت کارهای کرده و نکرده‌ت همیشه ازشون عذر خواهی کنی. اینها تخصصشون اینه که استادانه از کاه کوه بسازن.

4. همیشه خدا قربانی اونه... 

این عزیزان دل همیشه قربانی دشواری‌های زندگی بودن و هستن و شما از این حجم از قربانی بودن یه آدم مبهوت موندید!. هرجای رابطه دیدی که همیشه خدا همه ظالم‌ان و اون مظلوم ماجراست و دائم باید برگردی به مورد 3، وقتشه یه با یه جفت کفش اسکیچرز اورجینال...

5) هیجانات برای اونها همه چیزه و اندازه یه ارزن برنامه‌ریزی، تدبیر و درایت نمیشه در وجودشون دید. 

تو یک رابطه هیچ فاکتوری به اندازه عقلانیت و منطقی بودن پیش بینی نمی‌کنه که رابطه شما تا چه حد قراره درست از آب دربیاد. "آدم‌های کودک صفت" سر تا پا هیجانن به همین دلیل در نگاه اول این لعنتی‌ها بسیار جذابن اما بعد از یه مدت چنان دلت رو میزنن که نگو و نپرس!. تو داری میگی خب بیا برای زندگی‌مون یه فکری بکنیم، برنامه‌ت چیه؟!اون میگه عشقم ول کن این حرف‌ها رو، بیا واسه عید خودمونو تو سواحل آنتالیا تصور کنیم که داریم كيف دنیا و آخرت رو میبریم. خلاصه که:"بی‌تدبیری اونها شاید خودشون رو نکشه، ولی اطرافیان‌شون رو حتما می کشه".

یاد آهنگ هدیه رو وانکرده پس فرستاد افتادم😂 ولی جدا از شوخی بله درسته