2777
2789
عنوان

رشته زیست شناسی آزمون آموزگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 25 پست
راستش من دانشجو ترم ۲این رشته هستم  میخواستم اکه بشه از ترمای بعد برم کاراموزی  مدرک خون ...

بین شما با بچه های علوم آزمایشگاهی همیشه ی جنگی هست اونا انتظار دارن فقط خودشون تو اون کارا باشن 

ولی قبول میکنن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بین شما با بچه های علوم آزمایشگاهی همیشه ی جنگی هست اونا انتظار دارن فقط خودشون تو اون کارا باشن&nbs ...

بله قطعا همینه 

ولی خب منظور من کار تو قسمتای تخصصی نیس 

مثلا بخش های پذیرش یا خونگیری 

قطعا کسی که علوم ازمایشگاهی خونده به کار تو بخشای پدیرش یا خونگیری راضی نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قطعا همینه  ولی خب منظور من کار تو قسمتای تخصصی نیس  مثلا بخش های پذیرش یا خونگیری&n ...

اره اگ توانایی داشته باشیم چرا ک ن فقط مهارتات و بالا ببر ی دختر عمو دارم همین رشته رو خونده داروخونه کار می‌کرد بعد رفت بیمارستان سینا داره کار میکنه خ زبر و زرنگه  بدون کنکور آزاد رفته ۲۳ سالشه

ی دختر خاله هم دارم فوق لیسانس بیو شیمی داره ۳۰ ب بالاس سر کار نمیره ی سرم اومد برا من بزنه خدا خیرش بده زد ترکوند دست منو😅

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره اگ توانایی داشته باشیم چرا ک ن فقط مهارتات و بالا ببر ی دختر عمو دارم همین رشته رو خونده داروخون ...

چقد عالیییی آفرین به دختر عموتون

بنطر منم همه چیز بستگی به خود فرد داره 

ایناییم که میگن کار نیست و  ما درس خوندیم بیکاریم و اینا بنظرم خودشون به اندازه کافی تلاش نکردن

ای وای دیگه بهش اعتماد نکن😅😂

چقد عالیییی آفرین به دختر عموتون بنطر منم همه چیز بستگی به خود فرد داره  ایناییم که میگن کار ...

امپول خوب میزنه ول رگ گیریش بد بود 😅😅 

آره بابا ی سریا میان نی نی سایت ب قول ی کار بر میشینن تو خونه میگن کار نی مثل همین دختر خاله من میگ محیط کار مختلطه خجالت میکشم🙄 ی بارم میگ حال ندارم

امپول خوب میزنه ول رگ گیریش بد بود 😅😅  آره بابا ی سریا میان نی نی سایت ب قول ی کار بر میشینن ...

😂😂😂 

آره دیگه منم همینو میگم 

میشینن خونه منتظرن کارو بزارن تو سینی بیارن جلوشون😂

شما اطلاع داری چطور میتونم برای کاراموزی برم ؟  و اینکه من  چون شهرستانم فکر نمیکنم شهرمو ...

از طریق جهاد دانشگاهی هم دوره میزارن

میتونی بری پرس و جو کنی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

😂😂😂  آره دیگه منم همینو میگم  میشینن خونه منتظرن کارو بزارن تو سینی بیارن جلوشون😂

😅👍

راستش من دانشجو ترم ۲این رشته هستم  میخواستم اکه بشه از ترمای بعد برم کاراموزی  مدرک خون ...

باید بری جهاد دانشگاهی اونجا این دوره هارو برگزار میکنن نمونه گیری و پذیرش یاد میگیری . چرا آزمایشگاه ها میتونی کار کنی من خودم آزاد خوندم سال ۹۳ فارغ التحصیل شدم ولی ازدواج کردم و شرایطش جور نشد کار کنم ولی دوستام با آشنا از همون اول رفتن آزمایشگاه ژنتیک مشغول شدن و بعد یک سال  ادامه تحصیل دادن ژنتیک خوندن و الان ۹ سال سابقه کار دارن اگر آشنا داشته باشی سریع میری سرکار کاری به رشتت هم ندارن ولی اگه نداشته باشی همین دوره های جهادو برو و اینقدر دستتو پر کن که هر جا بری زود استخدام بشی چون شرطشون سابقه کار و آشنایی با بخشاست . به نظر خودم هم سعی کن قسمت فنی قوی بشی چون بهتره و راضی کننده تره . نمونه گیری و پذیرش هرکسی حتی بدون مدرک دانشگاهی هم میتونه کار کنه . موفق باشی دوست عزیز خیلی عالیه که از الان به فکری

باید بری جهاد دانشگاهی اونجا این دوره هارو برگزار میکنن نمونه گیری و پذیرش یاد میگیری . چرا آزمایشگا ...

ممنون از توصیحاتت عزیزم😍 

فقط برای بخشای فنی که میگید دوره ی خاصی داره که برم یاد بگیرم ؟ 

ممنون از توصیحاتت عزیزم😍  فقط برای بخشای فنی که میگید دوره ی خاصی داره که برم یاد بگیرم ؟&nbs ...

جهاد دانشگاهی شاید داشته باشه . ولی میتونی بری آزمایشگاه کار اموزی اون بخشو بگذرونی یاد بگیری . هستن بعضی آزمایشگاه ها کارآموز قبول میکنن ولی پول میگیرن