2777
2789
عنوان

نیاز دارم بهتون :)

85 بازدید | 9 پست

سر ی چیز چرتو پرت زد بلاکم کرد 

داشتم دلخوریامو میگفتم گفتم دوستاتو هر شب میبینی ولی منو ۱۴ روز یبار همیشه تلاش کردن منو به چشم دعوا دیدی هیچوقت ازت چیزای زیادی نخواستم فقد درک و توجه و محبت خواستم 

یهو نوشت فقد منو کوچیک کن جلو رفیقام و بلاک کرد! ( با رفیقاش تو ماشین بودن و اونا پیامارو خوندن)

منم ک دیدم اینطوری کرد زدم از همه جا بلاکش کردم

صبح که بیدار شدم دیدم انبلاک کرده ولی من نکردم

بهش اس دادم خیلی ممنون ک اینجوری رفتی و خودتو از چشم انداختی وگرنه من همچنان ب دوس داشتن احمقانم ادامه میدادم دیگه هیچوقت سمتت نمیام

و اون اصلا جوابی نداد 

انلاینیشو چک میکنم وقتایی ک قهر بودیم زیاد آنلاین نمیشد ولی الان هر یکی دوساعت یبار آنلاین میشه

یعنی ممکنه یکی دیگه رو پیدا کرده باشه ک با من اینطوری کرد؟ :)

پس چرا انبلاکم کرد

از اونجایی ک این اواخر همش من پیش قدم شدم برا اشتی ممکنه فکر کنه من آدم موندنی ام و هرکار کنم نمیره بخاطر همین نمیاد؟

یا به دلیل خیانته؟ :)

من ی درونگرام تو چی :)🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به این ادم فکر نکن! 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

هیچ وقت تکرار میکنم هیچ وقت واسه توجه و محبت گدایی نکن

کت کن ادمایی مان سمتت ک میگی من تاحالا چرابااین بودم

اولش سخته بعدش عادت میکنی

اگه الان کات نکنی بعدا ب خاطر اسیبی ک ب روحت خورده خودتو سرزنش میکنی

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

پسرا هیچ وقت دختری که دوست دارن رو اذیت نمیکنن کسی که اینجوری بلاکت کرده هم جایگزینی زیادی برات داره هم حکم سرگرمی رو داری براش خودتو اذیت نکن  پی وی و شماره و همه چیشم پاک کن بره ب درک واصل شه خر نشیا فک کنی دوستت داره   حتی ذره ای ام بهت حس ندارد شاید هووس داشته باشه اما دوستت ندارم مطمعن باش 

اتفاقا بنظرم خیانتی در کار نیس میخواد تورو کنجکاو کنه یا حرصتو درباره که هی آنلاین میشه؛ بعدشم کاش به جور دیگه خواستتو بهش میگفتی نه اینکه پای رفیقاشو بیاری وسط

راحت میگفتی بیشتر وقت بزار واسم 

نیاز نبود از رفیقاش بگی

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
اتفاقا بنظرم خیانتی در کار نیس میخواد تورو کنجکاو کنه یا حرصتو درباره که هی آنلاین میشه؛ بعدشم کاش ب ...

پست بالایی ی چیز دیگه میگه پس :(

من ی درونگرام تو چی :)🌱