2777
2789
عنوان

میخوام اشنا بشم

126 بازدید | 13 پست

برای اولین اشنایی که طرف مقابلتون(پسر) فامیلم باشه چه چیزی پیشنهاد میدید؟ میخوام باهاش شام برم بیرون ولی خجالت میکشم چیکار کنم؟ لطفا از تجربیاتتون استفادت کنید ممنونم

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج فامیلی نکن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

آخه من دیروز بیرون رفتم . 

خیلی بهت خوش بگذره

حالا من از کارایی که کردم بگم 

خیلی نخواه خودمونی بشی بار اول ، خیلی هم یخ خشک نباش . 

بگذار بیشتر اون حرف بزنه تو بشنوه . موقع حساب کردن ی تعارف بزن اما دیگه هی یورش ببری سمت دستگاه پُز نه . نوشابه ازش بخواه اون باز کنه برات .عطررررر خیلی مهم خوش بو باش . 

گوشی ات حتما سایلنت کن . 

خب سوالی داری بپرس بتونم کمک میکنم 

بعد راستی خانواده در جریان میخوایی با فامیل بری بیرون اگه نمیدونه کلا نرو عزیز . چندجا رل نزنید فامیل ، دانشگاه ، محل کار آدم تو ظرفی که غذا میخوره بسیار ببخشید بالا نمیاره

آخه من دیروز بیرون رفتم .  خیلی بهت خوش بگذره حالا من از کارایی که کردم بگم  خیلی نخواه ...

مشکلم اینه که اصلا نمیتونم با کسی برم شام احساس خجالت میکنم یجوریه انگار

بعد راستی خانواده در جریان میخوایی با فامیل بری بیرون اگه نمیدونه کلا نرو عزیز . چندجا رل نزنید فامی ...

پسرداییمه، نمیدونم چیکار کنم 

هر دو چند سالتونه ؟ پسر دانشجو ، شاغل  سربازی رفته ؟ خانواده ات بفهمن چه برخوردی دارن فامیل ...

تازه یه پیشنهاد بود سنش زیاده مامانم در جریانه نمیدونم خیلی پیله میکنه یه مدت میگفت میخوام بدزدمت😂💔 یه احساس بدی دارم نمیدونم چیجوری باهاش برم بیرون 

شاغلع سربازیشو تموم کرده حدود ۱۰سال ازم بزرگتره ولی من بهش گفتم که حتی اگر پیشنهادتو پذیرفتم خیلی این رابطه رو جدی نگیر نمیدونم چطور باهاش برم بیرون