2777
2789
عنوان

توبه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 70 پست
عزیزم میشه برامنم دعاکنی اسمم افسانه برا ازدواجم،بخت خوبی نصیبم شه

حتما گلم اگه لایق باشم نایب زیاره تونم از کاربریتون عکس گرفتم یادم بمونه 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ سمت اون گناه نمیرم فقط خدا حاجتمو بده خیلی حالم بده برام دعا کنید لطفا ❤️

عزیزم مکه خدا بخ واسطه این گناهت میگه حاجتتو نمیدم . مگه خدا بشره که چشم تنگ باشه . اینجور فکر کردن خودش شرکه عزیزم خدا بزرگ و رحمان و رحیمه اگه به طلاحت باشه و کاری باشه که به با واسطه دعا قابل حل باشه با نیت قلبی صادقانه ازش بخوای خدا قبول میکنه و خداوند نیازی به معامله کردن و گرو گشی نداره مطمین باش 

😊
تورو خدا میشه واسه منم دعا کنی به خدا دارم با اشک و بعص ازت خواهش میکنم  دهن روزم تورو خدا از ...

حتما 

اگه لایق باشم نائب زیاره تونم انشالله مشکلتون حل شه 

روزتون قبول باشه  التماس دعا دارم ازتون

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

عزیزم خدا مشکلت رو حل کنه لطفا سرنمازت منم دعا کن خیلی نیاز دارم بهش

ایشالله اقام صاحب الزمان دعات کنه و هرچی میخوای بهت بده 

من قابل نیستم دعات کنم خودم پر گناهم 😭😣😔

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
حتما  اگه لایق باشم نائب زیاره تونم انشالله مشکلتون حل شه  روزتون قبول باشه  التماس ...

زنده باشی عزیزم 

تورو خدا ویژه دعام کنه دارم خفه میشم به قران اشکام بند نمیاد😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂