2777
2789

کسی اطلاعی داره؟؟

دیشب تب و سردرد واستفراغ کرد الان از درون تب داره ولی بدنش سرده اما همش میخواد خودشو به جاهای سرد بچسبونه.

پشت پلکاش و چونش هم کک و مکی شده قبلا پوستش صاف بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم بعد دادن آموکسی کلاو اینطوری شد داغون شد بچه ۹ ماهه تمام تن و بدنش تاول قرمز ریخت بیرون

آموکسی کلاو قوی بوده.منم چن یال پیش همینطوری شدم.یه چرک خشک کن دیگه به دکتر بگو بده

من دخترم بعد دادن آموکسی کلاو اینطوری شد داغون شد بچه ۹ ماهه تمام تن و بدنش تاول قرمز ریخت بیرون

واقعا؟خدا لعنتشون کنه با این‌داروهای تقلبیشون.

دختر‌من‌دو روزه تب داره.شیاف دیکلوفناک و شربت پروفن میدم‌انگار‌نه انگار.

به زور پاشویه یکم‌ تبش میاد پایین.

واقعا؟خدا لعنتشون کنه با این‌داروهای تقلبیشون. دختر‌من‌دو روزه تب داره.شیاف دیکلوفناک و شربت پروفن ...

تب داشت داغون بود هیچ جوری پایین نمیومد آخرش با سرکه سیب و عرق و بید و کاسنی و آب ولرم پایین میومد. کاسنی‌ و بید هم میدادم جای آب می‌خورد. 

نه الان دادم فقط علت لک های پشت پلکش و روچونش نگرانم کرده

به خاطر استفراغ هست من خودم وقتی عذر میخوام  استفراغ میکنم زیر چشمام وپشت پلکام و دور لبام یه کک مکایی میزنه  در واقع نقطه های خونمرده هستن به خاطر فشاری که زمان استفراغ میاد به مویرگا اینطوری میشه نگران نباش خوب میشه خودش