2777
2789

خیلی حرصم میده خیلی اعصابم خورده ازش خیلی دوسش دارم خیلی میمیرم براش خیلی نامرده خیلی خوبه خیلی بده 

نمی‌دونم چیکار کنم 

انقد خونه نامرتب و شلوغه نمیتونم پاشم انقد مریض احوالم و افسرده

بی احترامی نکنین لطفا و تو رو خدا نگین جدا شو راهکار بدین بهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمو چیکارش کنم به نظرتون زنگش بزنم فوشش بدم ؟! 

اها الان یادم اومد تورو ، واقعا حالت خوبه؟ چه طرز فکری داری ؟ چند سالته؟ قصد حرف بدی ندارم ولی هرچی سریع تر برو روانشناس 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
نه بچه نداریم هر دومون تهران بودیم و ی سال بیشتره ازدواج کردیم  

احساس میکنم تیپ شخصیت مهرطلب داری، درسته؟ دنیای مردا خیلی باما فرق داره،، خود واقعیتو نشون بدی میکنه نقطه ضعف.. ذهنشون ظرفیت پذیرش هر حرف و حسی رو نداره..باسیاست تر عمل کنی بهتره فک کنم

احساس میکنم تیپ شخصیت مهرطلب داری، درسته؟ دنیای مردا خیلی باما فرق داره،، خود واقعیتو نشون بدی میکنه ...

آره دقیقا همینِ و شوهرمو واقعا واسم چیزی کم نمی‌ذاره و نداشته از هر لحاظی تامینم کرده اما گاهی وقتا که با هم بحثمون میشه و حرفایی به هم می‌زنیم که منُ میرنجونه خیلی عذاب میکشم مثلاً پریروز بحث داشتیم شوهرمم کلی اومد نازمو کشید عذر خواهی مرد اما نمیتونم فراموش کنم پریروز و بحثمون رو نمی‌دونم چه کنم 

سیاستمم صفره و هیچی بلد نیستم 

اها الان یادم اومد تورو ، واقعا حالت خوبه؟ چه طرز فکری داری ؟ چند سالته؟ قصد حرف بدی ندارم ولی هرچی ...

آره عزیزم حالم خوبه ممنون شما خوبی ؟! بچه هات خوبن ؟! 

من همسرم میگه روانشناس و مشاور و اینا لازم نیست ما هر دومون خوبیم