2777
2789
عنوان

تیروئید در بارداری

56 بازدید | 9 پست

خانوما من هفته 9 متوجه تیروئیدم شدم. عدد تیروئیدم 18 بود ک دکتر گفت خیلی کم کاری داری و دو هفته ای قرص لووتروکسن 50 تجویز کرد ک بعد دو هفته مجدد برم آزمایش برای تغییر دوز دارو

میخاستم بدونم کسی بوده ک مثل من دیر متوجه تیروئیدش شده باشه و بچه هم سالم بدنیا بیاد؟؟ من خیلی از این بابت نگرانم ک مشکلی پیش نیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر منم تو  هفته ۲۵ فهمیدم البته تو ازمایشای قبلی نداشتم یه دفعه گرفتم الانم دارم قرص میخورم تا وقتی که بچه دنیا بیاد منم روزای اول خیلی ناراحتی کردم گریه کردم ولی از بقیه شنیدم که خطری نداره اگه داروتو مصرف کنی دیگه الان خودمو اذیت نمیکنم انشالله که بچه هامون سالم و سلامت دنیا بیان

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
استارتر منم تو  هفته ۲۵ فهمیدم البته تو ازمایشای قبلی نداشتم یه دفعه گرفتم الانم دارم قرص میخور ...

عزیزم خدا خیرت بده و نی نی نازتو حفظ کنه

یه ذره تیروئید هم باعث شده استرسم خیلی زیادتر بشه

خدا کمک مون کنه

عزیزم خدا خیرت بده و نی نی نازتو حفظ کنه یه ذره تیروئید هم باعث شده استرسم خیلی زیادتر بشه خدا کمک ...

میگن استرس از همچی واسه نی نی بدتر سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی بهرحال چاره ای جز صبر نیست منم یادمه تاپیک زدم ولی هیچ کس نیومد تو تاپیکم و از استرس مردمو و زنده شدم ولی در اخر توکل کردم بخدا شماهم همین کار  رو بکن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
ماههای اول تست نداده بودی و 6 ماهگی متوجه شدی؟

اره آرزمایشات قبل از بارداری داده بودم که طبیعی بوده بعدشم تو ان تی نمیدونم تروئید چک شده بود یا نه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤