2777
2789

سلام دوستان پسرم ۷سالشه ۱ماهه سرماخورده اصلا خوب نمیشه هرسری میبرمش دکتر دارو مینویسه تااخر بهش میدم چندروز خوبه باز مریض میشه سرفه هاش اصلا قط نمیشن ۳شب پیشم باباباش رفت استخر شبش گوشش درد گرفت امپول دگزا زدیم براش توخونه گوش دردش خوب شد الان امروز صبح پاشده چشاش کلی چرک کرده سرفه هاشم که خیلی خلطیه سمت گوش سرش داغه لطفا بگید چیکارکنم خودم باردارم یبار ازش گرفتم مریضیو میترسم باز بگیرم خسته شدم بخدا😥😥😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت تو بدنش عفونت داره برای همین خوب نمیشه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

خب خوردن دارو به تنهایی سرماخوردگی رو خوب نمیکنه باید مواظبشم باشید آخه تو این زمستون که بچه رو می بره استخر!بعدم حتما برای مدرسه ماسک بزنه  بچه من یه روز فقط یه روز ماسک نزد مریض شد.۸ روزه مریضه سرفه هاش قطع نمیشه من هیچ جا نبردمش اما هنوز کامل خوب نشده . خودمم باردارم ازش گرفتم ولی خفیف تر گرفتم

همین ویروس جدیده که عفونت چشمم داره شاید سرفه هاش بخاطر آلرژیه. یه دو روز نزار بره مدرسه حسابی تقویتش کن آب پرتقال و لیمو بده ماهیچه درست کن با کته. شربت سانستول بهش بده اینا قوای از دست رفته رو برمیگردونه. دگزا خیلی بده چرا براش زدی عنبر نسا رو بزن سر یه سوزن بگیر رو شعله حسابی که دودش دراومد بزار در یک قیف با فاصله کم، بعد سر باریک قیف رو نزدیک گوشش کن طوری که دود کامل تو گوشش بره سه بار اینکارو بکنی اگه عفونت باشه کامل از بین میره

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
سیستم ایمنیش ضعیفه خیــــلی ببرین دکتر متخصص داروی تقویتی بده

اینم بگم چون خودم تجربه دارم 

کسایی که سیستم ایمنیشون ضعیفه خیلی دچار عفونت میشن درواقع عفونت تو بدشون هست ولی با کوچیک ترین چیزی فعال میشه...