2777
2789

من مدرس رشته کامپیوترم

بستگی به شما داره اگه میخوای وارد این رشته بشی بدون که توی دانشگاه فقط الفباشو یاد میگیری باید زبر و زرنگ باشی پویا باشی تلاش کنی بشینی پای یوتیوب بشینی پای کتاب های مختلف خودت دنبال کنی

من رشته م برنامه نویسی هست

دانشگاه تو رو برنامه نویس نمیکنه فقط اشنات میکنه یه در رو باز میکنه میگه ایناها اینجا وجود داره  باید تو دنبالش باشی بگردی کشف کنی یاد بگیری ولی اگه علاقه داشته باشی غرق میشی توش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرس رشته کامپیوترم بستگی به شما داره اگه میخوای وارد این رشته بشی بدون که توی دانشگاه فقط الفبا ...

ماشاالله رشته ی خوبی هم انتخاب کردید

بله دقیقا دانشگاه کلا اینجوریه باید پی‌ش باشی مثل دبیرستان برات لقمه نمیگیره بده بهت