2777
2789
ساکن تهرانم دوستدارم یه هنری یادبگیرم کارکنم نمیدونم چی

ببین من به خاطر شوهر احمق و بی فکرم زندگیم صفر شد ... با یه بچه یک ساله همه چیم رفت ...ولی از فروختن لباسای خودم شروع کردم تا ی مزون زدم توی یک سال تقریبا بعدش چون هنرم نقاشی بود رفتم تو کارنقاشی و پتینه ... و شکر خدا شوهرخرم هنوزدستش تو جیب منه 😢 ولی شکر خدای بزرگ الان ی زن موفق و خودساختم ک همه تعریف مسکنن ولی این ظاهرمه ... نمی‌دونن تو سی سالگی مث ۸۰ ساله هام 😭😭😭😭😭. تازه گریم تموم شده بود باز شروع شد

تنهایی اسیرم کرده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باخداحرف بزنید شکرگذاری کن همیشه به این فکرکن به مو میرسه ولی پاره نمیشه تاخداهست

به جان دخترم اینا ک میگی همیشه توصیه خودم ببقیه بود ولی الان .... شدم این داغونم بچه ها داغون این زندگی آزارم دادفقط

تنهایی اسیرم کرده ...
ببین من به خاطر شوهر احمق و بی فکرم زندگیم صفر شد ... با یه بچه یک ساله همه چیم رفت ...ولی از فروختن ...

گریه نکن عزیزم گاهی وقتاشرایط زندگی جوری پیش میره خیلی آزار دهندس من خودم خیانت شد مشکل پیداکردم به ذهن خودمم شک دارم خیلی اذیت میشم کتاب میخونم ولی خودم حالم خوب میکنم فقط 

صلاح زندگیم افسردگی شدید و افکار خودکشی بوده؟

من سرخاک بابام بودم دیدم توگوشی به هزارتادخترپیشنهادداده ببین من الان شک تردید روانم بهم ریخته چندسال گذشته ولی باکتاب خوندن باورزش بارژیم سرگرمم فقط فقط خودت تو میتونی حالت خوب کنی

گریه نکن عزیزم گاهی وقتاشرایط زندگی جوری پیش میره خیلی آزار دهندس من خودم خیانت شد مشکل پیداکردم به ...

😭😭😭😭شوهر الدنگ من هم خیانت کرد بارها ...هم کارنمیکردالانم ک ب زورفرستادمش هروزبهانه شبام قمار ... گهگداری گل تریاک مشروب 

تنهایی اسیرم کرده ...
من سرخاک بابام بودم دیدم توگوشی به هزارتادخترپیشنهادداده ببین من الان شک تردید روانم بهم ریخته چندسا ...

خوشبحالت ک میتونی 🥺🥺🥺 خداکمکت کنه بیشترولی باورت نمیشه صبوریم تموم شده 

تنهایی اسیرم کرده ...
😭😭😭😭شوهر الدنگ من هم خیانت کرد بارها ...هم کارنمیکردالانم ک ب زورفرستادمش هروزبهانه شبام قمار .. ...

خیلی کناراومدی خیانت بخشیدن نداره من نبخشیدم نمیبخشمم هیچ وقت میدونی کوتاه زیاد اومدی توزندگی مگه ادم چقدر زندگی میکنه همش زجربکشه

من سرخاک بابام بودم دیدم توگوشی به هزارتادخترپیشنهادداده ببین من الان شک تردید روانم بهم ریخته چندسا ...

خدا رحمتشون کنه 

ببین وقتی مشکل همچنان سرجاشه حال هم که خوب بشه موقتیه با اولین تلنگر آدم بدتر از قبل میشه

همه اینایی که میگی رو من صدبار امتحان کردم

خیلی کناراومدی خیانت بخشیدن نداره من نبخشیدم نمیبخشمم هیچ وقت میدونی کوتاه زیاد اومدی توزندگی مگه اد ...

تو فکررفتنم نمیره خدالعنتی ن می‌زاره زن گی کنیم ... ن میمیره ... تهدیدم میکنه

تنهایی اسیرم کرده ...
خدا رحمتشون کنه  ببین وقتی مشکل همچنان سرجاشه حال هم که خوب بشه موقتیه با اولین تلنگر آدم بدتر ...

سریع کوتاه میایی کنارمیای میبخشی مردها هم سوارمیشن چون میگه بخشید بازبرم تکرارکنم میبخشه 

تو فکررفتنم نمیره خدالعنتی ن می‌زاره زن گی کنیم ... ن میمیره ... تهدیدم میکنه

یک بار به خودت لطف کن واقعاحیفی چراهرشب گریه کنی مگه چشمات از سرراه اوردی توهم گناه داری چرایکی عوضیه خودتو بایدتاوانش بدی