2777
2789
هویج بشورید  بزارید یخچال بدید دستش یا لثه بخرید از داروخانه اگه سرد باشه هم بهتره.طبیعیه و میخ ...

آهان ممنون عزیزم 

دو ریز درآورده ولی کامل در نیومده ای کاش زودتر دربیاد اینجوری بره ازم خون میچکه

وای چه سخت به خدا امشب یه بلایی سر باباش آورد دندوناش میخوارید دخترم هم یا دستشو گاز میگرفت یا موهاش ...

وااای نگو ،میدونم چی میگی

پسر من دو سال و نیمشه هنوز کامل زبون باز نکرده،گاز هم خشمشه،هم هیجانشه،هم مثلا لطفشه

همین امروز از روی مثلا  محبت شکم پسر عمشو گاز گرفت من کلی شرمنده شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به من ژل لثه داد گفت دندون در آوردن واسه بچه خیلی سخته درد داره و خارش اونو‌میزدم خوب بود ولی خ ...

دختر من هفت ماهشه دو تا درآورده ولی کوچولوعه هنوز تازه داره دیده میشه ژل لثه رو روزی چند بار بزنم

آهان ممنون عزیزم  دو ریز درآورده ولی کامل در نیومده ای کاش زودتر دربیاد اینجوری بره ازم خون می ...

خیلی درکت میکنم عزیزم وقتی بچم کوچیک بود نابودم کرده بود.الان پسرم ۱۰ سالشه.یه پماد هم از داروخانه بگیرید بزنید به سینتون زودتر خوب بشه سی‌نت.حتی میتونی با شیردوش شیر خودتو بدوشی با شیشه پستونک یا هر چیز دیگه ای بدی بخوره

وااای نگو ،میدونم چی میگی پسر من دو سال و نیمشه هنوز کامل زبون باز نکرده،گاز هم خشمشه،هم هیجانشه،هم ...

عزیزم .ولی ای کاش به جای اون خودتون و گاز میگرفت حتما کلی ناراحت شدن

خیلی درکت میکنم عزیزم وقتی بچم کوچیک بود نابودم کرده بود.الان پسرم ۱۰ سالشه.یه پماد هم از داروخانه ب ...

به خدا دیگه طاقت نیاوردم من بدبخت همراه درد حالت تهوع میگیرم دیگه دو بار شیر خشک بهش دادم یکم دردش آروم بشه

عزیزم .ولی ای کاش به جای اون خودتون و گاز میگرفت حتما کلی ناراحت شدن

والا مامانش خیلی ببخشید اخلاق عوضی و چندشی داره ولی من و شوهرم یکساعت معذرت خواهی و دلجویی کردیم ازشون

به هرحال خب درد داره،من خودم میدونم

ولی تا زمانیکه که درست و غلط رو نمیفهمه بچه و گاز وسیله ای برای ابراز احساسش هست چاره ای جز تحمل نیست،نمیشه دعوا و تحقیرش کرد

والا مامانش خیلی ببخشید اخلاق عوضی و چندشی داره ولی من و شوهرم یکساعت معذرت خواهی و دلجویی کردیم ازش ...

خوبه که بچت کوچیکه و چیزی حالیش نیست هنوز شما که بهش یاد ندادید برا اذیت کردن درسته ناراحتی داره ولی نه اون همه اتفاقا یکی از خواهر منم همینه دخترش پسرمو میزد این رو اسمونا بود ولی پسرم دست خواهر زادم میزد هی میگفت این دختره نباید بزنیش حالم از این اخلاقش بهم میخورد انگار من یادش دادم فلانی اومد برو اذیتش کن خب بچس دیگه قابل پیش بینی نیست وگرنه آدم مریض نیست جلوشونو میگیره