2777
2789
عنوان

چجوری فراموشش کنم

348 بازدید | 31 پست

یه ماهه که کاملا سنتی با هم آشنا شدیم و ایشون از اول از من خوشش نمیومده و تو رو درواسی با من حرف میزنه و منو تو آب نمک میذاره تا اینکه یهو یکی بهشون معرفی معرفی میشه و کات میکنه و میره و در شرف ازدواج هستن،از اینکه هرروز چند بار بهم پیام میداد و زنگ میزد، وقتمو و روح و احساسمو گرفت و منو به یک آدم وابسته تبدیل کرد،بگین چجوری از ذهنم بدون زجر حذفش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم به خودت زمان بده عزیزم و سرتو گرم کن که بیکار نباشی.

خداروشکر که نشد..و قبل اینکه جدی بشه فهمیدی آدم تو نبوده..

یه ذره ناراحتی طبیعیه بالاخره یک ماه در ارتباط بودی حداقل یه ماه زمان نیاز داری ک فراموشش کنی

به حرفا و کارای بدش فک کن اینجوری از ذهنت و زندگیت حذفش میکنی درست اول سختت میشه ولی بعدش افسار ذهن و قلبت رو بدست میاری و این برات یه روشی میشه

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃

من بعذ پنج سال ترک شدم ببین زنده م هنو، فقط یک ماه بوده چندروز دیگ یادت میره

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.

فقط میتونم بگم زمان ،زمان همه چیو حل میکنه 

درسته برا خودم زیادی سخت بود هرجایی اسمش میومد دیوونه میشدم و شبا خواب نداشتم ولی الان عادی شده بعد گذشت پنج سال

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
من بعذ پنج سال ترک شدم ببین زنده م هنو، فقط یک ماه بوده چندروز دیگ یادت میره

واااااااای پنج سال واقعا زیاده،ولی دارم غصه میخورم که داره بهترین روزای عمر من به غصه برای کسی میگذره که ارزش نداره،خودمم میدونم ارزش نداره ولی نمیتونم فراموش کنم،آب شدم تو این چند روز خیلی لاغر شدن