2777
2789
عنوان

رفتن خونه مادر شوهر

308 بازدید | 25 پست

سلام امشب برای شام برای اولین بار بعد عقدمون با خانوادم رفتم خونه پدر شوهرم .. من نشستم خواهراش هم بودن هیچکدوم با من حرف نزدن ... ما بین خودشون حرف میزدن .. فقط عروسشون بامن یکم حرفید .. ازدواجمم کاملا سنتی بود .. این رفتارا طبیعیه چون بار اوله یا چی؟ منم خجالت میکشم بدون ایک خودشون بگن اینا من حرف بزنم کل وقت اروم بودم حرف نمیزدم چون یخم اب نشده بود.. اینایی ک تجربه دارن بگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تااخر عمرت سرسنگین باشی بهتره،،بزار اینطوری بشناسنت،،چون روشون که وا بشه هی تیکه بارت میکنن،،،شوهرها هم اکثرا طرف خانودشون هستن،،هرچقد ازت ندونن ،،بیشتر دهنشون بسته میشه

الان اوناهم تاپیک میزنن 

عروسمون اومد مهمونی، چنان خودشو گرفته بود که،با ما که خواهرشوهرشیم،حرف نزد فقط با جاریش حرف زد🤣

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بنظرم تااخر عمرت سرسنگین باشی بهتره،،بزار اینطوری بشناسنت،،چون روشون که وا بشه هی تیکه بارت میکنن،،، ...

واقعا دلم شکست من بار اوله میرم خونشون نباسد کاری میکردن من یکم احساس راحتی کنم یخم وا شه 

واقعا دلم شکست من بار اوله میرم خونشون نباسد کاری میکردن من یکم احساس راحتی کنم یخم وا شه 

وقتی باهاشون حرف نزنیگ،خیال میکنن تومحلشون نمیزاری،،من کلا وقتی میرم خونه مادرشوهرم دهنمو میبندم  سلام خداحافظی ،وبعد شام دستتون درد نکنه،،،حوصله ندارم زیاد مشتاق نیستم ارم بدونن،ازمن حرفی پیدا نمیکنن به شوهرم بگن

بعد از عقد طبیعی نیست 

من رو قبل از عقد با خونوادم دعوت کردن رفتیم خونه شون 

فقط دوتا خواهراش  بودن اونموقع یکیشون متاهل بود یکی مجرد خواهرش به مامانم گفت من دخترتونو یه چند دقیقه ای ازتون قرض میگیرم منو برد تو اتاقش باهم صحبت میکردیم بعدشم باباش اومد تو اتاق به خواهرش گفت پاشو برا دخترمون میوه بیار تا اومد پاشه دوباره گفت نمیخواد میگم نامزدش براش بیاره اون ک میوه رو آورد یه 10 دقیقه ای خواهرش تنهامون گذاشت که با هم صحبت کنیم 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

وقتی باهاشون حرف نزنیگ،خیال میکنن تومحلشون نمیزاری،،من کلا وقتی میرم خونه مادرشوهرم دهنمو میبندم &nb ...

خوب من بار اول میرم خونشون نباید خودشون با من حرف بزنن چیزی که من حرفم بیاد ؟ اخه من چی بگم خدایی؟