2777
2789

به نظرم خیلیا الکی میگن فروش زیاد دارن . من چند وقته پیج هنری دارم خیلی فروشم کمه خیلی .به نظرم بیشتر برای فروش پکیج های آموزشی خیلی یه کاری رو پرسود نشون میدن.کلافه شدم . زحمت نتیجه نمی‌ده☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰۰  تبلیغات بلاگرا قیمتش خیلی بالاس🙃

عزیزم هنوز اول راهی ، خیلی کم تعداد فالورات  

ن منظورم تبلیغات این مدلی نبود (هرچند اکثر پیچای دیگه از این روش هم زیاد استفاده میکنن )

ولی من منظورم نحوه پست گذاشتنشون هست 

با کیفیت ، با استمرار پست میذارن تگ و هشتگ های مناسب میزنن و ... .فالوراشون میره بالا

عزیزم طول میکشه ..باید حداقل یه سالی مدوام تتی پیج ات فعالیت کنی تا بیاد بالا وودیده بشی،و بتونی سفا ...

خیلی وقته دارمش ولی حس میکنم اونقدر چیز جذابی نیست یعنی انگار اونقدر واجب نیست که کسی بخرتش☹️

عزیزم هنوز اول راهی ، خیلی کم تعداد فالورات   ن منظورم تبلیغات این مدلی نبود (هرچند اکثر پیچای ...

فالور بالا هم که میاد اکثرا پیج هنری هستن مخاطبی که مشتری بشن خیلی کم میان اونا هم بخر نیستن