2777
2789
عنوان

خواهرم ازم قهره😔

298 بازدید | 17 پست

سلام یه نفر به من گفت که خواهر بزرگترت خیلی سعی می‌کنه شبیه تو بشه.از نظر ظاهری .منم بع خنده بهش گفتم.

اونم یهو عصبی شد گفت تو نمی‌دونم خیلی خودشیرینی و این حرفا هرکی به تو احترام میزارع بخاطر خودشیرینته و...ازاون روز باهام قهره منم زورکی میاد پیش قدم شم واقعا من منظوری نداشتم به شوخی گفتم حرف اون خانومو..الان باید کار خاصی کنم؟من ۲۳سالمه اون ۲۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نه همون خانم یا یه ادم نزدیک مث مامان بابا باید کاری کنن توهم بگو چرت میگه

❌کاربر آقا هستم❌     روزی در وصیت نامه عالم بزرگی میبینند: کودک که بودم ارزو داشتم جهان را تغییر دهم.    نوجوان شدم و گفتم جهان خیلی بزرگ است! تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم.     جوان که بودم دیدم ان هم خیلی سخت است  بعدش تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم    پیرمردی بودم و تصمیم گرفتم خانواده را تغییر دهم دیدم نشد.        در استانه مرگ که بودم فهمیدم اگر از اول خودم را تغییر میدادم میتوانستم به همه اینها برسم...    
حرفایی که خنده خنده گفته میشه بدحرفایی هست 😐

والا برا من خنده داشت آخه خیلی همه میگن شبیهین اون خانومه گفت آبجیت میخواد شبیه تو بشه منم با طنز گفتم یهو عصبی شد😑🫰

حرفت بد بوده واقعا ن عذر خواهی نکن فقط عادی باهاش حرف بزن

چرا آخه بد بوده باشه مگه چی گفتم.که خودشم برگشت گفت کلی حرف از تو شنیدم من هیچ کدومو نیومدم بگم بهت .گفتم ناراحت میشی....درحالی که اتفاقا تابحال کلی ناراحتم کرده با حرف مردم.که فلانی اینو گغته اونو گفته برا من حرف مردم اصلا مهم نیست ولی اون یه جوری میگف دلم میشکست