2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی بده یعنی فقط شبا که میخوام بخوام دقیقا قبل خواب ارومم وگرنه در طول روز همش استرس دارم

حالا من تو روز یادم میره یهو وقت خواب به یچیز فک میکنم گریه میکنم از استرس حالم بد میشه نمیتونم بخوابم 🥲🫠

همش احساس میکنم اتفاق بدی قرار بیوفته خیلی حالم بد میشع انگار اب داغ میریزن از داخل ببرونم یخ یخ😭

چرا اینطور فکر میکنی مشکلی داری تو زندگیت؟

منم اگه استرس دارم چون واقعا یه سری مسائل هست که باید حلشون کنم به خاطر اینه وگرنه بی دلیل نیست

ولی انقدر طولانی شده که دیگه انگار بدنم به این قضیه عادت کرده

...

چرا اینطور فکر میکنی مشکلی داری تو زندگیت؟ منم اگه استرس دارم چون واقعا یه سری مسائل هست که باید حل ...

نه مشکل ک دارم ولی این استرس‌رو از بچگیم دارم همش دوس داشتم دست مامانمو بگیرم ولی اون یه وقتایی نمیزاشت با مادر بزرگ تو یه اتاق میخوابیدیم میترسیدم حس اینکه مادر بزرگمو از دست بدم هعی میومد تو ذهنم ترس‌ مردن داشتم خیلی النم از تنهایی میترسم همش فکر میکنم همه میخوان منو تنها بزارن مهمون از خونمون میرفت حس نرس میگرفتم تو خودم یه گوشه گریه میکردم الن ک ازدواح کردم دوس ندارم خونم مهمون بیاد