2777
2789
عنوان

بارداری

52 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من سه  سال پیش در ماه دوبار پریود میشدم هر دفعه یه روز بثد و شدت خیللللی کم و رنگ مثل قبل این موضوع بود رفتم دکتر گفتن میوم رحم دارم دارو دادن کاملا خوب شدم و نسبتا تنظیم شد پریود بعدش چون بعد پاک شدن از پریود تا یک هفته آزاد رابژه هامون بدون محافظت بود این ماه حواسم به تاریخ نبود سه روز بعد اون تاریخ رابطه بدون محافظت داشتم که یه برنامه دارم طبق اون دو روز بعدش روزای که لحتمال بارداری هست شروع میشد من 11وریود شدم 26ماه رابطه بدون محافظت داشتم و پنج ماه بعد لکه بینی داشتم این مدت که خوب شده بودم یک رثز قبل پریودیم لکه بینی داشتم و پریود میشدم این ماه پنجم لکه بینی داشتم چفتم حتما دارم پریود میشم و رنگشم قهوه ای بود و خیللللی هم کم بود حتی نسبت به قبل هم کم تر بعدش پریود نشدم ولی دل درد موقع پریودی میگیرم چند دقیقه هست و ول میکنه خوب میشه چند ساعت بعد دوباره شروع میشه یا پیاده روی میکنم و از پله تند راه میرم شروع میشه یعنی امکان بارداری هست؟ کی بی بی چک بزنم مشخص میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون من مثلا ماه پیش 11شدم این ماه به احتمال زیاد مثلا باید 17بشم یا خیلی کم احتمال داره 24بشم

اره مشکلی نداره روی جعبش راجب سیکل و اینا چیزی ننوشته پس میشه هروقت احتمال دادی بزنی

اره مشکلی نداره روی جعبش راجب سیکل و اینا چیزی ننوشته پس میشه هروقت احتمال دادی بزنی

ممنون فردا بزنم ببینم چی میشه

انشالله هرچی صلاح همون باش من فکر کردم حتما بابد بگذره تا نشون بده