2777
2789
این شیاف کاملا از گیاهای بسیار طبع گرم استفاده کردن خودشون تو بروشورشون زدن ک اولین بار میخواید مصرف ...

من قبلا اینجور بودم باشگاه رفتم پریود هام خوب و بدون درد شد

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودایمنی دارم 🥺عکس طریقه ی نصرفشودارم الان ببینم گالریمومیفرستم ولی خیییلی خوبه

ممنون عزیزم      دوست منم همینجور بود الان یه دختر ناز داره  کدوم شهری؟؟

تاحالا نشنیدم اینو      گفتن ساخت اقایی تبریزی نمیدونم والا دفع اولم بود استفاده میکر ...

اینم خوبه....ولی اگه اقدام کردی واسه بارداری حلبه استفاده کن عالیه....باه مردان و باه زنان خودتو شوهرت استفاده کنید

من خودایمنی دارم 🥺عکس طریقه ی نصرفشودارم الان ببینم گالریمومیفرستم ولی خیییلی خوبه

اول دوم سوم خودتو به خدا بسپار هیچ کارش بی حکمت نیس توکل کن ان شاالله به حق همین نعمتش که داره میباره یه دوقلو ناز و سالم بهت میده

وای راست میگی میشه خداهم یعنی به منم این رحمتشوبده😭😭😭قمم

اره که میشه   اها من مشهدم پیش اقا دعات میکنم اگه لایق باشم