2777
2789

بچه ها تو تاپیک قبلیم بهم گفتین برم با رلم بهم بزنم بهش بگم ک من دوست ندارم و اینا 

بهش گفتم

اونم برگشت بهم گفت من تورو از اول دوس نداشتم و من رل قبلیمو دوس دارم و همیشه به تو دروغ میگفتم برا اینکه اونو فراموش کنم باهات رل زدم و اگر اون برمیگشت من باهات بهم میزدم 

چرا اینطوری شد پس 

همونی که دلش پیش تو گیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو ک گفتی دوسش نداری پس بیخیال ذهنتو واسش درگیر نکن 

وقتی خودت ی نفره دیگرو همش تصور میکردی توی ذهنت اونم اینطوری بوده از اول 

خوبه ک شناختیش

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

خب تو ک گفتی دوسش نداری پس بیخیال ذهنتو واسش درگیر نکن  وقتی خودت ی نفره دیگرو همش تصور میکردی ...

آخه من هیچوقت الکی بهش نمیگفتم عاشقتم دوست دارم

ولی اون کار هرروزش بود

همونی که دلش پیش تو گیره
آخه من هیچوقت الکی بهش نمیگفتم عاشقتم دوست دارم ولی اون کار هرروزش بود

ولی توی ذهنت همش یکی دیگرو تصور میکردی ک خودش خیلی بد بود حالا بیخیال تو ک دوسش نداشتی تمام 

یاد بگی  قبلش ادمارو خوب بشناسیو توی رابطه ب کسی دیگه ای فکر نکنی

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

ریدم با این انتخابام😐

پسرا همشون همینن 

من نمیدونم اون پسرای خوب و مردم از کجا پیدا میکنن 

ذهنتو درگیر نکن هیج جوره ارزش خودتو پایین نیارو این اخری خیلی محترمانه صحبت کنو حتی ازش تشکر کن

پسرا همشون همینن  من نمیدونم اون پسرای خوب و مردم از کجا پیدا میکنن  ذهنتو درگیر نکن هیج ...

دقیقا والا من هرکی دیدم فقط فکرش کمر به پایینش بود موندم پس این پسرای سر به زیر کجان

همونی که دلش پیش تو گیره
دقیقا والا من هرکی دیدم فقط فکرش کمر به پایینش بود موندم پس این پسرای سر به زیر کجان

همشون تهش همون فکرو میکنن