2777
2789

من ۱۶عقد کردم همو دوست داریم و دوست بودیم تازه فامیل هم هستیم ۱۷رفتیم سر خونه زندگیمون۱۹بچم دنیا امد بعدش آنلاین شاپ زدم تا الانم دارن باهاش کار میکنم بعدش رفتم ترید یاد گرفتم و اونو هم دارم ادامه میدم یعنی ازدواجم هیچ مانعی جلوی پیش رفتم نبود همیشه همجا همسرم پشتم هست و حمایت میکنه از خودم ماشین دارم خونه هم دارم دادم اجاره دلم میخواد مغازه هم بزنم پس چرا همش میگید ازدواج زود بده فلانه کودک همسری یا این چیزا همه قرار نیست سرنوشتشون مثه هم بشه مهم این هست که به بلوغه ذهنی رسیده باشن هم دختر هم پسر پس لطفا خواهشا هی نگید طرف عقب افتادست یا خانوادش فلانن که زود ازدواج کرده 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم من مجردم ولی از مردا بدم میاد دلیل خاصی ام نداره

نه بعضی ها کلا فکر میکنن استاد زندگی شدن میان میگن طرف زود ازدواج کرده هوله یا خانوادش عقب افتاده هستن واقعا زشته اینطور!حرف زدن

مم ۲۵ ام   همیشه   تنهام امروز استوری   دوستامُ  دیدم  تفریح برف بازی با ش ...

انشاالله میشه عزیزم خدا به وقتش بهترین ها رو بهت میده

شوهرت پایه بوده اجازه داده پیشرفت کنی همه اینجوری نیستن

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
سلام عزیزم چن سال اختلاف سنی دارید درستو ادامه دادی؟ 

۷سال خیر درس رو دوست نداشتم و کلا حس میکنم به جای نمیرسه ادم