2777
2789
عنوان

از معجزه سوره واقعه غافل نشین

1103 بازدید | 11 پست

هر شب بخونین خیلی رزق و روزی رو زیاد میکنه خودم تجربه اش کردم 🤩

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

موااافق

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

برا مسائل احساسی چطوره

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا مسائل احساسی چطوره

کلا زندگی رو میندازه رو غلطک 

خودت امتحان کن ضرر که نداره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
بعد چند وقت احساس کردی؟ من چند روز خوندم ناامیدی شدم ول کردم

نگاه کن درآمد و حقوق همونه ولی انگار برکت اومده تو زندگیم 

امشب به شوهرم میگفتم دیگه گوشت و مرغ و میوه نگیر 

واقعا یخچال جا نداره دیگه 

یه لحظه فکر کردم متوجه شدم اینا همه از برکات این سوره هست 

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

هر چی میخوام میخرم .لباس و محصولات پوستی گرون که قبلا اصلا نمیگرفتم الان انگار خودشون میان سمتم 

چندساله هر شل میخونم شاید یکی دوشب خوابم ببره نخونم ولی اکثر شبها انجام میدم

فایل صوتی دانلود کردم رو گوشیم قبل خواب گوش می‌کنم و همراهش میخونم 

نگاه کن درآمد و حقوق همونه ولی انگار برکت اومده تو زندگیم  امشب به شوهرم میگفتم دیگه گوشت و مر ...

آخه من شغلی ندارم ۹🤦🏻‍♀️

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

آخه من شغلی ندارم ۹🤦🏻‍♀️

تو بخون از غیب برات میرسه 

فقط با ایمان بخون خدا خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکرشو میکنیم

چه سوره ای براب بچه دار شدن خوبه

نمیدونم عزیزم 

گوگل سرچ کن