2777
2789
عنوان

کودکیتون چطور بود؟🥲

124 بازدید | 8 پست

تا جایی که یادمه توی یه شهرک بودیم کلی دوست هم سن داشتم بیشتر وقتا نمیذاشتن بازی کنم بعضی وقتا هم شبا یواشکی که بقیه خواب بودن میرفتیم توی کوچه یخ از فریزر برمیداشتیم میخوردیم ولی خیلی کیف داشت اینکارمون

یادمه یه روز تولد ۷ سالگیم دوستام چشامو بستن بردن بیرون برف شادی زدن که نگاه کن برف باریده روز تولدت منم وانمود میکردم که باور کردم که ناراحت نشن😅

ولی به جز اینا خاطره تلخ خیلی دارم یه روز ۹ سالم بود صبح از خواب بیدار شدم دیدم مامانم نیستش هر چی خونه رو گشتم نبود کلی گریه کردم یهو گوشی بابامو دیدم بابابزرگم پیام داده بود که مامانم خونشونه(قهر کرده بود)

یک هفته تنها بودم 

دوباره کلاس چهارم یه بار قهر کردن ولی مامانم منو برد دو ماه خونه پدربزرگم بودم خیلی اذیتم کردن کلی حرف پیشم زدن که مناسب من نبود صبح تا شب با خودم میگفتم اگر طلاق بگیرن چی؟اگر من بی پدر و مادر باشم چی میشه؟از اون موقع شروع شد مشکلات روحی من 

با خیلی از بچه ها فرق داشتم و هنوزم دارم چون کسی نمیدونه دردم چیه🙃

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

اینکه رفتم خونه ی پدربزرگ پدریم عمه هام حرفای زشتی به مامانم میزدن آزارم می‌داد 

همون موقع پشت مامانم بودم و جوابشونو می‌دادم سر همینا اصلا باهام خوب نیستن منم منتظر یه روزیم که انتقام سختی از کل خاندان پدری بگیرم به خاطر اذیت کردن مادرم🥲

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بود ،دوتا برادر و یه خواهر دارم با اونا خوش میگذشت

من یه برادر با اختلاف سنی ۷ سال زیاد با هم اوکی نیستیم...

الهی:)💔 حتماً خیلی سخت بوده برات

من همیشه تنها بودن دوستی نداشتم

ساکت همه‌ش کارتون میدیدم همه‌ش هم دیزنی 

متأسفانه خونواده م مشکلات زیادی داشتن اختلاف سنیم با خانواده و پدر و مادرم زیاده واسه همین کمی افسرده و درونگرا شدم. البته کمی هم لوس 🤌🥲😂

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

خیییییییلی خوش بود خیلی 

ما تو روستا بودیم 

دختر پسر قاطی 🤣 

یه وضعی اصن 

من رئیس دخترا بودم😎😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

من از لحاظ محبت اوکی بودم ولی از جهت اینکه چند بار تا یک قدمی تعرض پیش رفتم و همینطور دزدیده شدن کودکی بسیار وحشتناکی داشتم آثارش تا الان که ۲۸سالمه یه پسر۸سالع و یه دختر تو راهی دارم همراهمه ولی خب چند سالیه خیلییی بهتر شدم

الهی:)💔 حتماً خیلی سخت بوده برات من همیشه تنها بودن دوستی نداشتم ساکت همه‌ش کارتون میدیدم همه‌ ...

آره دقیقا خیلی سخت بود 

الانم همینه خیلی سخته بازم بحث هست 

من اتفاقا برعکس مثل هم سن و سالام نیستم 

اصلا از همون دوران ۹ سالگی به بعد دیگه بلد نبودم خودمو لوس کنم میومدم خودمو لوس کنم بهم میخندیدن🙃