2777
2789

مثلا من افراد سفید پوست و چشم‌درشت با مژه های بلند و دوس دارم البته منظورم کاشت و اینا نیس کلا از کاشت بدم میاد چه ناخن و چه مژه ولی عمل بینی در حد لازم دوس دارم درصورتیکه اونم طبیعی به نظر بیاد

این مشخصاتی که گفتی رو همه دوست دارن 😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چطوري بگم ولی قیافه های تمیز 

یه سری چهره ها هستنا تمیزن از اونا دوس دارم 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

درود دوستان عزیزم😊

اگر نیاز به پول داری و راه در اوردنشو نمیدونید آن هم بصورت رایگان

میتونید وارد کانال من بشید

من اونجا بطور کامل و رایگان براتون توضیح میدم که چطوری بدون حتی یک ریال هزینه و سرمایه پول در بیاری

اگر زرنگ باشید میتونید روزانه ۴۰۰ تا ۶۰۰شاید هم بیشتر پول در بیارید

بستگی به فعالیت خودت داره

نیاز ب همکاری داریم بدون یک ریال سرمایه و هزینه

تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران

پس لطفا وارد کانال شوید👇excoino0811

جااب هست بدونید من نمیتونم بین زیبایی ظاهری و شخصیت یک فرد تفاوت قائل بشم. یعنی هیچ آدمی برام نه زشت هست نه زیبا تا وقتی بشناسمش.

از معیارهای ظاهری فقط میتونم بگم فلان فرد تناسب اندام خوبی دارد یا نه وگرنه درکی از زیبایی صورت (جدا از شخصیت) ندارم.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

من هر چهره ای که به دلم بشینه رو دوس دارم

معیار مشخصی ندارم

یهو میبینی یه بار عاشق یه چهره سفید میشم، یا یه بار عاشق یه چهره سبزه، یه بار عاشق چشم و ابرو مشکی، یا یه بار موی بور و چشم رنگی

در کنار همه اینا شخصیت طرف به شددت رو خوش اومدنم تاثیر داره 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من شدیدا بور هارو دوست دارم البته خودمم یکم موهام بوره ولی اونی که میخوام نیس🥲

من بورم

حس میکنم تو آفتاب زشت میشم

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...