2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین ریزش مو😭😭😭😭

232 بازدید | 17 پست

من ریزش خیلی شدید گرفتم به خاطر رژیم تروخدا راه حلی که نتیجه دیدن دارین ؟ اصلا درمان داره دارم میمیرم خودم با خودم همچین کاری کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
چارش،قرص بیوتین منم ریزش داشتم دکتر بهم داد قشنگ موهای ریز ریز رشد کرد

مشکل شما هرمونی بود یا کمبود ویتامین ؟ یعنی مثل قبل میشه😭😭

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریزش های ناشی از رژیم که درمان داره خوب میشه . برو دکتر یه آزمایش اول بده همه چیت رو چک کن بعدم امپول بیوتین بپانتین بگیر دوره ای بزن یه مکمل غذایی خوبم هم بخر حل میشه 

قرص بیوتین چند وقت بعد از مصرف جواب میده؟

برای رژیم پروتیین رو از غذات حذف نکن حتی بیشتر بخور فقط قند و شکر و سیب زمینی و ماکارونی حذف کن خوراکی هایی که قند دارن هم حذف کن در هفته دو سه وعده بیشتر برنج نخور یا اگه بیشتر خواستی بخوری روزی یکبار بیشتر نخور شیش تا قاشق کته حبوبات زیاد بخور راحت ماهی سه کیلو یا بیشتر لاغر میشی اصلا ریزش مو هم نداری

برای رژیم پروتیین رو از غذات حذف نکن حتی بیشتر بخور فقط قند و شکر و سیب زمینی و ماکارونی حذف کن خورا ...

اره این روش رو تازگی ها فهمیدم مثلا عدس پخته که پروتئین داره میخورم ولی چه فایده سر خود رژیم گرفتم خاک تو سرم اگه خوب نشه کچل میشمم😭😭😭😭

مشکل شما هرمونی بود یا کمبود ویتامین ؟ یعنی مثل قبل میشه😭😭

بله میشه من بخاطر شیردهی ورژیم ریزش شدید گرفتم الان از قبل هم بهتر شده بیوتین ۱۰۰۰ هر روز یدونه

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

[QUOTE=326904632]بله میشه من بخاطر شیردهی ورژیم ریزش شدید گرفتم الان از قبل هم بهتر شده بیوتین ۱۰۰۰ هر روز یدونه[/QUOTEبا نسخه دکتر مصرف میکردین یا خودتون؟ 

نه دکتر رفتم 

ممنون گلم