2777
2789
عنوان

رابطه ام با خواهرام،میایید یه لحظه

383 بازدید | 32 پست

بچه ها من دو تا خوار دلرم من وسطیم، الان یک سال و نیمه ازدواج کردم خواهر بزرگم پانزده سال پیش کوچیکه هم پنج سال پیش عروسی کرده، تو این یه سالو نیم خواهرام اگه بگم دو سه بار اومدن خونم در صورتی که خونه ی من و مامانم تو یه شهرکه اونوقت خواهر کوچیکم بخدا اگه بگم هر پنجشنبه و جمعه میره خونه خواهر بزرگم و شب و اونجا میمونم خونشونو با رفقای خواهر بزرگم و شوهرشون میرن تفریح و خوش گذرونی بهشون میگم چرا پس اینجا نمی‌آید خواهر بزرگم میگه اونا خودشون میان خواهر کوچیکم میگه اونا به ما زنگ میزنم بیاید من دیدم شوهر خواهر بزرگم زنگ میزنه به شوهر اون بیاید اینجا، یا شوهر خواهر کوچیکم همش پیش ما از اونا تعریف می‌کنه از خوبیای خواهر بزرگم از دستپخش از رانندگیش از قشنگیش ولی از من تا حالا هرگز هیچ تعریفی نکرده که تازه میاد خونمون از غذاهای ایرانی میگیره🥹 دیگه نمی‌دونم باید چه کار کنم امشب خونه ی مامانم بودیم هممون خواهر کوچیکم همش میگفتم اون فیلمی که با بچه ها دیشب بیرون بودیمو بیار ببینیم وای چقدر خوش گذشت و همس تعریف میکرد و به منم که اصرار بیا ببین می‌خوام به روی خودم دیگه نیارم ولی بدجور دلم خونه و تازه من فشار خونم دارم همش میترسم حرص بخورم فشارم بره بالا😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با خواهر بزرگم خیلی خوب بودم و همش اونجا بودم قدیم ولی الان چند ساله نمیرم دیگه و خوش به حال خواهر وسطیم شده اونم همش حسودی میکرد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

تو هم دوست متاهل پیدا کن دور هم با شوهراتون برید بیرون نشستی غصه چیو میخوری چارتا استوری از سفر و پیک نیک بذار خودشون میان سمت ات اونا پنج ساله با هم میجوشن تو تازه ازدواج کردی برای همینه پس بیخیال

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بنظرم بی اهمیت باش مام سه تا خواهر تو یهشهربم مامانم دوره بعد خواهر وسطیم خواسته یا ناخواسته رابطه ی منو خواهربزرگمو بد کرد، جوری که من با خواهر بزرگم بیرون یا جایی ببینمش احوالپرسی میکنم، بعد وسطی میاد از اون به من میگه مطمئنم از منم میره به اون میگه ولی من دیگه اهمیت نمیدم اینجوری خودشون خسته میشن

رابطه همسرت با خونواده چطوره ؟ شاید با همسر شما احساس راحتی ندارن

همسرم با خانواده روابطش خیلی خوبه، همسر من خیلی آرومه و کن حرفه چند بار تو حرفاشون گفتن باید با آدمایی بگردیم که بالا بکشن

خواهر بزرگه من و اون یکی خواهرمم همینه!من محل سگ نمیزارم بهشون دیگه برام مهم نیسس اولاش سخت بودم برا ...

عزیزم ببخشید در مورد زندگی شما برام سواله شما گفتین شوهرتون خیانتکاره برا تعجبه ک چطور اموالشو ب نام شما کرده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
عزیزم تمام فکرت رو روی شوهرت و زندگیت بزار برای خودت دوست خوب پیدا کن سعی کن با مادرت صمیمی و نزدیک ...

می‌خوام برام مهم نباشن اما وقتی میبینمشون و از خوشگذرونی هاشون حرف میزنن تو دلم خیلی حرص میخورم تا حدی که صورتم قرمز میشه اصلا 

عزیزم ببخشید در مورد زندگی شما برام سواله شما گفتین شوهرتون خیانتکاره برا تعجبه ک چطور اموالشو ب نام ...

جواب اینو داده بودم  تو تاپیکام    چون خانوادش   میدوشیدنش   بنامم کرده بود   و بعد این داستانا خیانت کرد    ی مدت خیلی طولانی  خوب  بود   تازه خیانتش رو شده