بعد میگه پولتو مثلا ۵ تومن ۳ تومن اینا هی میدم یجا سختمه مثلا تا عید بده گوشیم ۱۲ معمولی هست یا میگه اگه میخای گوشیتو برات عوض کنم مثلا ۱۲ پرومکس یا ۱۳ برداری چون اشنا داره دیگه بعد با اون حساب کنه شما میگین چیکار کنم سلامت باتری گوشیمم ۸۵ درصد شده
اگر وضعت خوبه خیلی اون پولت به کارت نمیاد بده گوشی بگیر
چون اینجوری که میخواد خرد خرد بده دیگه ارزش پولت خیلی کم میشه
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
به اون خانمه که ۴هزار تومن پول نون از همسایه ش گرفت بگو طلبتو نقد کنه😂
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وضعم که خوب نیس 🤣 شاغل نیستم بابام بهم پول میده نمیدونم مثلا بگم پول خرد خرد بده جمع کنم یه تیکه طل ...
خب طلا که بهتره ولی خیلی طلا رفته بالا ممکنه بیاد پایین ضرر کنی ولی احتمالش کمه چون اینجا چیزی بره بالا دیگه نمیاد پایین😂
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
اره چند روز پیش توی پر پازدید ها بود قبلشم هعی تاپیک میزد چطور مال مردمو میخورید همسایه م دیروز پول نون ازم گرفته هنوز نداده فرداشم بنده خدا رو دیده بود نقدش کرده بود میگفت من از حقم نمیگذرم😑خیلی سم بود
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست