2777
2789

باردارم یه بچه دیگه هم دارم شوهرم افتاد تو دام اعتیاد مدرکی ندارم ثابتش کنم و یه خانمم دورشع مدرکی برای اینم ندارم هرچی زجه زدم قسمش دادم بابا دست بردار دلت برا بچه ها بسوزه هرچی التماس گفت اصلا نمیخوامت نه زندگیو میخوام منم نه پدر دارم نه کسیو دارم😭 میگع بی پناهی برای همین میزنمت اذیتت میکنم چون میدونم جایی نداری 

بری کسیاییم ک میخوان بگن این اینطور بود بچه برا چیت بود قبلا اینطور نبود ینی یک بار افتاد تو دام اعتیاد مثل .. ب گوه خوردن افتاد ترک کرد خوش اخلاق و اهل زندگی شد نزدیک چندین ماه گذاشت باردار شدم شروع کرد😭😭دارم میمیرم حتی بچه هاشم مهم نیستن براش میخنده میگه برو طلاق بگیر زجر نکش با من گریه هام مسخره میکنه 😭😔

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

عزیزم خیلی واست ناراحت شدم

روی خودت کار کن، برات مهم نباشه بره به جهنم، به خودت و بچه هات برس . دیگه گریه زاری نکن 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیزم خیلی واست ناراحت شدم روی خودت کار کن، برات مهم نباشه بره به جهنم، به خودت و بچه هات برس . دیگ ...

چیکار کنم برا این زندگی ک شب هم خونش نمیاد روزم نمیاد

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭