2777
2789
عنوان

برا سگی که بچه تو شکمشه غذا چی خوبه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 62 پست
حیف ک اصلا حوصله ی بحث ندارم ... حیوان بی سرپرست جاش تو خیابون نیست  امنیت نداره  ...

میخوای ریپلای نشی پست نذار دوست عزیز 

فقط اینو شنیدی همه جای دنیا از سطح شهر جمع میکنن اما نمیری ببینی چیکارا براشون میکنن 

اینکه چرا شماها اینهمه تافته ی جدا بافته این عجیبه اسمون سوراخ شده شماها فقط افتادین زمین باید هیچی دور اطرافتون نباشه مبادا به تریج قباتون بر نخوره 

یه سر برو گوگل تحقیق کن ترکیه چه اقداماتی برای سگ و گربه های شهراش انجام میده 

اداها و ادعاهاتون طبق طبق 

نه انسان نه هیچ موجود دیگه ای از دستتون در امان نیست

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
فعلا که انسان چنان کارهای شرم اوری داره  زمین میکنه که شأنی برامون نمونده ترجیح میدم به همون سگ ...

وارد بحث باهات نمیشم شما هر جور راضی تری صدا بزن 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که انسان چنان کارهای شرم اوری داره  زمین میکنه که شأنی برامون نمونده ترجیح میدم به همون سگ ...

سگ عشقه 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
😂 سنگدان خام ندم یعنی ؟؟

وای نه بچه...........بذار بپزه خوشمزه بشه................ای ننه ...............آب خالی ها...........چیزی نزنی بش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حیف ک اصلا حوصله ی بحث ندارم ... حیوان بی سرپرست جاش تو خیابون نیست  امنیت نداره  ...

حرف شما درسته. دولت باید به فکر این بی زبونا باشه پناهگاه بسازه غذارسانی کنه نه مردم ولی میبینید که نهایت زحمت شهرداری کشتار این بی زبوناست

فمنیست❌گاو اگر وارد قصر بشه پادشاه نمیشه این قصرِ که طویله میشه
زنجیره انسان‌ها که از حد گذشته و طبیعت و محیط زندگی طبیعی اونا رو گرفته چی؟

طبیعت اونقدر گسترده هست که جای کافی براشون باشه اینکارا فقط باعث میشه اونقدر تعدادشون زیاد میشه که برای حاشیه نشینها مشکلات ایجاد میکنه و بعضا باعث بیماری میشن  و حتی  به ادما حمله  میکنن پس لطفا با فاز حیوان دوستی بیجا  باعث اسیب به مردم نشید 

وای نه بچه...........بذار بپزه خوشمزه بشه................ای ننه ...............آب خالی ها........... ...

چشم

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

دوستان از نظراتتون مرسی ممنون 

چشم

بی بلا............................تو حیاطتونه یا تو محل میبینیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

پس تز نفرمایید

برای تو نظر ندادم تو تاپیک تو نیومدم گرچه  تبادل نظر آزاده ناراحتی پیام منو ریپ نزن 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
بی بلا............................تو حیاطتونه یا تو محل میبینیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو محل🥺

میخوای ریپلای نشی پست نذار دوست عزیز  فقط اینو شنیدی همه جای دنیا از سطح شهر جمع میکنن اما نمی ...

احسنت

وقتی پناهگاهی وجود نداره مردم هم غذا ندن؟

اگه آدما نبودن سگا آنقدر زیاد نمی‌شدن. اهلی کردن، نژادسازی کردن بعد هم ولشون کردن😒

هر بحثی هم میشه اسم روشن فکری رو میارن.

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من