2777
2789
عنوان

یه سوال جنجالی، از کجا میدونید شوهرتون واقعا دوستتون داره؟!🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 75 پست

تمام اموالش رو بنام من کرد

همه جا مخصوصا پیش خانوادش بشدت پشتمه

هرچی بخوام برام میخره

موقع مریضی هام بشدت مراقبمه

از وقتی باردار شدم سره بچه دومم نذاشته خونه تمیز کنم کسی میاد خونم رو تمیز میکنه 

و‌ تاحالا تو این ده سال چیزی ازش ندیدم

حالا نمیدونم با این چیزهایی که هست واقعا عاشقمه یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهمیت دادن به حرفها و رفتارهای هم به نظرم نشون میده طرف مقابل چقدر دوستت داره . 

آره

اگه بعد از یه مدت عادی بشه چی؟

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

خودش میگه دوسم داره اما دوس داشتنش به دلم نمیشینه ی جورایی باور ندارم انگار فیلم بازی میکنه 

چرا چجوریه مگه

سر یه ماجرایی به شدت پشتم بود 

یه ماجرای وحشتناک یه تهمت خیلی بزرگ!!!! یعنی راحت میتونست کنار بکشه ولی نکرد 

بعضی وقتا حتی شده ساعت سه نصفه شب گفتم دلم یه چیزی رو میخواد پوشیده رفته خریده آورده 🤣 البته بعضی وقتا واقعا رو مخمه ولی خب منم خیلی دوسش دارم . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اگه ناراحتیت براش مهمه...خواسته هات... برای خوشحال بودنت هرکاری میکنه ینی دوستت داره غیرازین باشه ...

اگه بعد از یه مدت رفتارش عادی شد چی؟ 

یعنی دیگه برات تلاشی نکرد

آره اگه بعد از یه مدت عادی بشه چی؟

همه چی بعد از یه مدت عادی میشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

تمام انرژی شو میزاره واسه من و زندگیمون و فقط تلاش میکنه که من بخندم و با هم خوش باشیم و مشکلات رو حل کنه  واز خودگذشتگی می‌کنه  

وقتی ناراحت میشم از کاراش سریع جبران می‌کنه و دست و پایش میلرزه چون من ناراحتم آروم که میشم اونم آروم میشه و حالش خوب میشه

این رفتارها بیشتر محبت کلامی و... بنظرم نشون میده که منو دوست داره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
سر یه ماجرایی به شدت پشتم بود  یه ماجرای وحشتناک یه تهمت خیلی بزرگ!!!! یعنی راحت میتونست کنار ...

چه قشنگ🥲خدا حفظتون کنه برای هم❤️

تمام اموالش رو بنام من کرد همه جا مخصوصا پیش خانوادش بشدت پشتمه هرچی بخوام برام میخره موقع مریضی ...

دیگه چیکار باید بکنه خواهر😂❤️

عاشقته دیگه

تمام انرژی شو میزاره واسه من و زندگیمون و فقط تلاش میکنه که من بخندم و با هم خوش باشیم و مشکلات رو ح ...

چه قشنگگگگ🥲