2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم و جوابی نگرفتم،اگر میشد با قانون جذب همچیو جذب کرد که الان همه به خواسته هاشون رسیده ب ...

من جذبای خیلی کوچیک داشتم ، باتوجه ب مطالعاتی ک کردم باید شخصیت تغییر بکنه برای تغییر مسیر زندگی و جذب....یعنی فقط فکر کردن نیست،نمیدونم شخص خاص امکانش هست یانه

من جذبای خیلی کوچیک داشتم ، باتوجه ب مطالعاتی ک کردم باید شخصیت تغییر بکنه برای تغییر مسیر زندگی و ج ...

والا بنظر من از منی که ۳ ماه از تابستونمو صرف گوش دادن به هزااران مدل سابلیمینال و جذب و عدد تسلا کردم تا کسی که میخوام جذب کنم و آخرم جذب که نکردم به بلاک کشیده شد میپرسی من میگم خودت تلاش کن که طرف رو جذب کنی بستری رو فراهم کن که بهم برسید و تلاش کن اینطوری خیلی بهتر و با دوام تره :)

اره، کلا عوض شد، انگار معیاراش عوض شدن و دیگ دوسم نداشت🥲

کسی که رفته دیگه نباید بهش فکر کتی 

چرا 

چون اون ی انسان هست و ب قول خودت دیده معیار هاش با شما جور در نمیاد رفته 

انسانها حق انتخاب دارن 

ب نظرم انرژی ات رو بزار روی ی نفر دیگه .

لطفا لایک نکنید .