2777
2789
عنوان

والدین بی سواد

383 بازدید | 15 پست

والدینم که بی سوادن  ببخشید البته فهم هم ندارن  دارم رنج میکشم نمیدونم چطور باهاشون رفتار کنم  ارتباطشوون هم جیغ وداد ، ؟  کسی هست مثل من باشه ، کمک!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا و مانع از تحصیل ما هستند  من امیدم دانشگاهه

الان من دیپلم گرفتم والدینم نمیدونن کلاس چندمم بعد پدرم فک میکنه کلاسه نهمم  مدرسه من هم نمیدونه کجاس   بخدا عذاب میکشم

حالا هر جور باشه نباید راجب پدر و مادرتون اینطوری صحبت کنین

خیلی از پدر و مادرها از پدر و مادر تو بدترن . پس خداتوشکر کن و انقدم حرص نخور 

موفق باشی

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

بنده هم پدر مادرم سواد آنچنانی ندارن اما هیچ وقت اونا رو مانع ندیدم درسته شاید ندونن کلاس چندمم

هنوزم وقتی زنگ میزنم و میگم دانشگاهم میگن زنگتون ساعت چن میخوره 🤭

يا اينکه مثلا میگن پنجشنبه چرا تعطیل نیستی؟ 

ولی خب هیچ وقت از طرفشون احساس حقارت نکردم 

اتفاقا اون هارو دیدم و امیدی شدن برام ک بیشتر درست بخونم تا بتونم خلا هایی که پدر مادرم در من ایجاد کردن رو من برای فرزندم جبران کنم 

که خجالت نکشه بگه مادرم بیسواده

يا اينکه وقتی سوالی براش پیش میاد بتونم درست کمکش کنم. 

اینها گذرا هستن نباید درگیر بشین بلکه باید براتون چراغ راهتون بشن🦋🍃

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

شاید اونا شرایطت درس خوندن نداشتن، زمان اونا همه نمیتونستن درس بخونن، طبق شرایطی که براشون پیش اومده بزرگ شدن، دقیقا عین خودت، شاید به دلایل مختلف بی پول هم هستن و باعث ضعف اعصابشون شده، به هر حال اگه شرایطشو داشتن که باسواد بشن و پولدار باشن حتما همین کار رو میکردن،  کیه که دلش پول نخواد، تحصیلات نخواد، زندگی خوب نخواد، به حرف یه عده که تو رو تحریک میکنن که با اعضای خانوادت رودررو بشی و بجنگی اهمیت نده چون راه حل تو این نیست، اون راهی که انتظار داری پدر مادرت میرفتن رو خودت برو و موفق شو

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
حالا هر جور باشه نباید راجب پدر و مادرتون اینطوری صحبت کنین خیلی از پدر و مادرها از پدر و مادر تو ب ...

دقیقا سطح تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره گاها توی مدارس به اقتضای شغلم میبینم که طرف دکتره وکیله اما توجهی به بچش نداره و اون بچه دچار کمبود محبته 

شاید ماهی یک بار هم نمیان نمیپرسن وضعیت تحصیلی بچه چطوره ولی طرف بیسواده هر هفته میاد مدرسه و از اوضاع تحصیلی فرزندش میپرسه و خیلی پیگیره

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

شاید اونا شرایطت درس خوندن نداشتن، زمان اونا همه نمیتونستن درس بخونن، طبق شرایطی که براشون پیش اومده ...

موافقم باهاتون. 

خیلی‌هاشون نان آور خانواده بودن شرایط اقتصادی خوبی نداشتن و از سن خیلی کم شرو به کار کردن و اصلا فرصتی نداشتن که درس بخونن

موافقم باهاتون.  خیلی‌هاشون نان آور خانواده بودن شرایط اقتصادی خوبی نداشتن و از سن خیلی کم شرو ...

دقیقا👌

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
دقیقا سطح تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره گاها توی مدارس به اقتضای شغلم میبینم که طرف دکتره وکیله اما تو ...

موالدینم به من اهمیت نمیدن  اصن واسشون مهم نیست درس بخونم یانه  ، از هفتم تا دوازدهم فقط یک بار پدرم البته بزور به مدرسه من رفت 

خب اینا به کنار  ولی فضایی که من توش زندگی میکنم خیلی منفی هست   هر چقدر میخوام مثبت بشم  بعداز چند روز  مقاومت دوباره شکست میخورم  مشاور تحصیلی میگه مثبت باش خب چطور   ؟    گفتمش که فضام منفیه  میگه جاتو عوض کن   آخه در این اوضاع  نمیتونم خو ، یعنی از اهدافم  کنار بیام  همیطوری مثل اونا بسواد زندگی کنم بدون هدف!

اوضاع روحی روانی من روز به روز داره بدتر میشه 

هر چه گشتم مخوام راهی پیدا کنم که بشه در فضای منفی مثبت باشم  پیدا نکردم تنها راهش  دور شدن از افراد منفی   که این واسه من غیر ممکنه توان مالی ضعیفی دارم