2777
2789

مگ وام ازدواج پسر واسه خودش نیست وام ازدواج دختر واسه خودش 

خب الان نامزد من(عقدیم)میگه بگو وام و بدن خودم بگیرمش زمینی چیزی بخریم باهاش یه مقدار شم وسیله

ولی من چون تک دخترم خانوادم میگن هرگز خودمون میخایم بگیریم باهاش جهیزیه بخریم براش ما آبرو داریم چون وام ما دو برابره یه مقدارشم میخان بزارن رو پولشون ماشین بگیرن یعنی گیر کردم قشنگ

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

وام ازدواج هرکسی مال خودشه 

تصمیم با خودته بدی یا نه 

ولی خدایی نکرده اتفاقی بیافته، قسطاش پای شماست! 

وقتی خانوادت لازم دارن برای جهیزیه‌ت خب چرا بدی به همسرت 

مگه اینکه خونه نداشتی باشی و برای خونه بذارین

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرت خیلی اسرار میکنه جهزیت متوسط بخر 

یه مقدار پولت هم بده شوهرت زمین بخره به شرطی که به همون نسبت از زمین رو بزنه به نام خودت

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

با خوشرویی بگو خانوادم رو این وام حساب باز کردن واس جهازم.بگو من روم نمیشه ب بابام بگم.نگی میخان ماشین عوض کنن خانوادم.چون بعدا شوهرت خونه و زمین نخره همش تذکر میده ک اگ پولتو میدادی صاحب خونه میشدی فلان.وام منم شوهرم گرف ماشین عوض کرد نداد جهازم بخرم ..با پول بابام و حقوق خودم خریدم .تازه گف وام بده تخت من میخرم اونم نخرید😐

بابات میخواد یه مقدار از وامتو جهیزیه بخره یه مقدارم بذاره ماشینشو عوض کنه؟

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

در کل من خوشم نمیاد مرد روی پولم حساب باز کنه

ولی پدرتونم بخواد با وام شما ماشین عوض کنه نامردیه وقتی خودتون اول زندگیتونه و به پولش نیاز دارید

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
وام ازدواج هرکسی مال خودشه  تصمیم با خودته بدی یا نه  ولی خدایی نکرده اتفاقی بیافته، قسط ...

نه خونه داریم بعد ما یه عده فامیل داریم اصلا منتظرت ببینن اینا برا تک دخترشون چی میخرن بابام میگه بپیچه اینا دخترشونو بدون جهیزیه فرستادن آبروم میره

بابات میخواد یه مقدار از وامتو جهیزیه بخره یه مقدارم بذاره ماشینشو عوض کنه؟

اون مقدار وامی ک ماله کنه حدودا ۴۰۰میلیونه اون تماما می‌ره برای جهیزیه من 

باقیماندشو میخاد بزاره روی پولی ک قبلاً داشته ماشین بگیره

ما اینجا وام مال عروس و دوماده معمولا یا باهاش ماشینی ، زمینی چیزی میگیرن یا میدن رهن خونه 

بازپرداخت قسطاش هم با داماده

تا حالا ندیدم بدنش به خانواده هاشون

میشه برای سلامتی و خوشبختی خانواده ام یه صلوات بفرستی✨اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
در کل من خوشم نمیاد مرد روی پولم حساب باز کنه ولی پدرتونم بخواد با وام شما ماشین عوض کنه نامردیه وق ...

ولی خب چه ایرادی داره....داره دختر شوهر میده پدرش...کلی جهیزیه میده....احتمالا پدرشون جانبازه یا سپاهی که دوبرابر وامش....هیچ اشکالی نداره اگه خودشم استفاده کنه داره قسطشو میده