2777
2789
عنوان

تو کل فامیل واسم آبرو نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 3223 بازدید | 105 پست
۱۸ سالمه نه مهارتی ندارم خانوادم خیلی حساسن نمیزارن کار کنم 

اشتباه منو نکن بخاطر یه بکارت خودتو آیندتو نابود نکن 

منم هم سن تو بودم فقط چون بکارت نداشتم مجبور شدم ساکت بمونمو بدبختی پشت بدبختی 

دختر خالم هم تو عقد جداشد اونم بکارت نداشت تازه مقصر طلاق هم خودش بود یکم سرکوفت خورد اما الان مهماندار هواپیما شده بیا و ببین چه برو بیایی داره

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه داشتی که داشتی گناه که نکردی. اون باید بترسه که مهریتو باید کامل بده اگه دختر بودی نصف میشد. ‌ ...

اون روانی تهدید میکنه میگه میمیرم ولی نمیزارم جدا بشی،

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

خیلی زود ازدواج کردی اونم بدون شناخت 😒اگه مهارتی داشتی باز خوب بود بعد جدایی بتونی رو پات وایستی .الان بدون حمایت خانواده شرایطت سخته.تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینکه قوی باشی و. کاری رو از رو اجبار انجام ندی

عزیزم جدا شو و مهریت رو بگیر و بخون برای کنکور دانشگاه شهر دور قبول بشی خانوادت هم آدم های سمی هستند برو دانشگاه و ازشون دور شو و مستقل زندگی کن جدا بشی اختیارت با خودته به خدا توکل کن پدربزرگ یا مادربزرگی نداری پشت تو باشند؟ 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

الان دیگه با دوست پسرش هزار کار میکنه ذره ایی نگران نیست و میگه بدن خودمه ب کسی چه این چیزا دیگع دورش تموم شده تو ک بالاخره محرمت بوده مثل همه زن و‌شوهرا رابطه داشتی یعنی اونام نباید طلاق بگیرن؟ 

اشتباه منو نکن بخاطر یه بکارت خودتو آیندتو نابود نکن  منم هم سن تو بودم فقط چون بکارت نداشتم م ...

من هم از خانوادم میترسم که بفهمن هم این که نامزدم خیلی تهدید میکنه طلاق نمیده 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

میگه طلاق نمیده حتی اگه بمیره 

مجبوره  مهریتو بزار اجرا اون وقته ک مثه یک پاچه خاریتو می‌کنه  اول بابات رو نرم کن یه جایی تنهایی باهاش حرف بزن سعی کن متقاعدش کنی با جنگ و دعوا نه با مظلومیت با آرامش بخدا پدرا خیلی مهربونن شاید نشون نده ولی هیچی رو از فرزندشون برتر نمیدونن

🥲🥲هیچ وقت اینکارو نمیکنم حتی اگه تا آخر عمر مجرد بمونم 

چه زندگی سختی خیلی ناراحت شدم .اگر میدونی به خانوادت بگی درحد دعوا باهات برخوردمیکنن بگو وتمومش کن فکر نکنم ازاون پسره آبی گرم بشه .بعدازدواج بیشتر اذیت میشی .یا اگر میدونی باهات بد برخورد میشه اگه بدونن ونمیذارن طلاق بگیری .سوری باهاش بمون ازدواج کن مستقل بشو یه کاری دست وپا کن برای خودت به خودت فرصت بده ولی حواست باشه بچه دارنشی  بعد جدا شو ..ولی جدایی الان خیلی بهتره .سنی نداری فرصت خیلی داری خودت حروم نکن

۱۸ سالمه نه مهارتی ندارم خانوادم خیلی حساسن نمیزارن کار کنم 

سلام عزیزم بنظرم جدا شو آخه زندگی با یه آدم فوق العاده سمی و شکاک ینی مرگ تدریجی.و میتونی کسب و کار مجازی داشته باشی توی اینستاگرام

بهر دلم که دردکش و داغدار توست،دارو صبر باید و آن در دیار توست🤍🦋
اونم دختر که اینقدر عزیز باباس

دقیقا. من خودم قبل از ازدواج عاشق یه نفر بودم خودکشی کردم هرکار بگی کردم اما بابام با اینکه کمرش شکسته بود تنهام نزاشت منو از اون منجلاب کشید بیرون نجاتم داد ‌‌ هیچ پدر راضی به زجر کشیدن بچش نیست