2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاین؟ 💔

164 بازدید | 8 پست

پسرم دوسالشه از صب که بیدار شد بی قراری می‌کرد و بی حال بود ظهر که غذا خورد خوابوندمش حالا بیدار شده خیلی داغه و گریه میکنه هر کار میکنم آروم نمیشه چیکارش کنم؟ چی بهش بدم تبش بیاد پایین کسی نیست که ببرمش دکتر 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
استامینوفن دیگه 

اشکالی نداره؟ براش ضرر نداره؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصه دیگه برای تب استا میدن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پاشویه استامینوفن حمام آب ولرم خیلی خوبه روشی که برای بچه‌ها خودم استفاده کردم

باشه مرسی عزیزم

نه عزیزم چه ضرری ؟ اگر تبش کنترل نشه دور از جون خطر جدی تری داره 

باشه مرسی عزیزم