پسرم دوسالشه از صب که بیدار شد بی قراری میکرد و بی حال بود ظهر که غذا خورد خوابوندمش حالا بیدار شده خیلی داغه و گریه میکنه هر کار میکنم آروم نمیشه چیکارش کنم؟ چی بهش بدم تبش بیاد پایین کسی نیست که ببرمش دکتر
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
پاشویه استامینوفن حمام آب ولرم خیلی خوبه روشی که برای بچهها خودم استفاده کردم
باشه مرسی عزیزم
نه عزیزم چه ضرری ؟ اگر تبش کنترل نشه دور از جون خطر جدی تری داره
باشه مرسی عزیزم