2777
2789
عنوان

روزمرگی 😒😒😒😒😒

145 بازدید | 13 پست

شماها روزمرگیتون چجوری سر میشه!؟

من از صبح ک بیدار میشم تا شب درگیر کارای خونه هستم.صبحانه بعدش ناهار .کلی هم صبح باید فکر کنم ناهار چی بپزم😒😒😒😒 ناهار ک خوردیم یکم استراحت .

بعدش باید فکر شام باشم . همیشه برای شام مشکل دارم. همیشه نمیدونم چی بپزم 😅😅😅😅😅. 

و جالبه باتمام وقتی ک میزارم برای نظافت و تمیز کردن خونه  بازم خونه اونجوری ک باید تمیز و مرتب نیست.😑😑😑😑باب دلم نیست۰😑

امروز خواب بد دیدم از صبح حالم خوش نیس کسلم کرده

کارای خونمم کردم 

مونده دستشویی و اشپزخونع و شام

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط یک چیزی میدونم این هست که اجبار زندگی رو به لذت تبدیل کن

مثلا مجبوری آشپزی کنی ظرف بشوری با عشق اینکارو بکن

بجای فکر کردن به اینکه ای وای چی بپزم به این فکر کن با چیزایی که داری چی میتونی خلق کنی

اینجوری تنوع میشه و لذت هم میبری

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

منم بیدار میشم یا فکر شامم یا نهار یا تمیز کردن خونه اون بین یکمم درس میخونم ولی از همه سخت تر برام نهار گذاشتنه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
خیلیها اینجوری نیستن . من خیلیها رو دیدم بیخیالن . فقط فکر خوش گذرونی هستن.وکلا خونه رو بیخیالن  ...

من خودم که خیلی حساسم هر ثانیه به فکرتمیزی خونه وپخت غذام اصلاخونه نامرتب باشه حالم بدمیشه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
من برعکس شما هستم . هرشب شام مشکل دارم چی درست کنم😅😅😅

اخه شام حداقل یکم ادم ویندوزش بالااومده میتونه فکر کنه من صبح دارم صورتمو میشورم تو خواب الودگی فکر نهارم😂😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....