دخترابرا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 134 عنوان چجوری رابطمو تموم کنم 149 بازدید | 11 پست راستش من ۴ماهی هست با یکی هستم ولی الان کاملا متوجه شدم آینده ای باهاش ندارم ولی نمیدونم چجوری و با چه بهونه ای بهش بگم که برام بد نشه و نخواد اذیت کنه برا خودمم سخته ولی چاره ای ندارم 1402/11/13 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_گلیم عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2568 تو بگو برام فلان دستبند طلا رو دیدم بخر خودش محو میشه اگه دیدی باز پیام میده چند باری اسم طلا بیاری خودش دُمش رو میزاره رو کولش و میره بدون خجالت و برای راحت شدن خودت از این شخص اسم طلا رو بیار
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11453 بگو من تو رابطه بی هدف نمیتونم بمونم و آرامش خودم برام از هرچیزی بیشتر اهمیت دارهبرای همین بهتره ک جدا شیم الان، تا وابستگی بیشتر نشه و جدایی سخت تر نشهموفق باشی خدانگهدار بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
ترنم_شادیییییی عضویت: 1392/06/05 تعداد پست: 6435 کیف کردم از درایتتدیگه تصمیمتو گرفتی عملیش کنهرجوری فقط با قاطعیت وگرنه بخودت میای میبینی وارد بازی دلسوزیو اینا میشیمطئن باش اگه قضیه برعکی باشه اون لحظه ای درنگ نمیکنه مقیم درون خود...
دخترابرا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 134 کیف کردم از درایتت دیگه تصمیمتو گرفتی عملیش کن هرجوری فقط با قاطعیت وگرنه بخودت میای میبینی وار ... فقط میترسم برام دردسر درست کنه بخاطر همین میخوام خیلی مسالمت آمیز تمومش کنم
دخترابرا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 134 بگو من تو رابطه بی هدف نمیتونم بمونم و آرامش خودم برام از هرچیزی بیشتر اهمیت داره برای همین بهتره ک ... خودم میخوام بهونه خواستگار ک اینارو بیارم که مامانم میگه باید با خواستگاری حرف بزنی ی مدت ولی من نمیتونم تا با توام همچین کاری کنم بنظرت کار خوبیه یا ن
گرتل۴ عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 13654 خودم میخوام بهونه خواستگار ک اینارو بیارم که مامانم میگه باید با خواستگاری حرف بزنی ی مدت ولی من نمی ... بستگی به جنبه طرف دارهاگر پای خواستگار و خانواده بیاد با اصالت باشه میره پی کارشاگر پولکی باشه ،درخواست طلا بدی میرهببین خودت ببین چه مدلیه
دخترابرا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 134 بستگی به جنبه طرف داره اگر پای خواستگار و خانواده بیاد با اصالت باشه میره پی کارش اگر پولکی باشه & ... مرسی
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11453 خودم میخوام بهونه خواستگار ک اینارو بیارم که مامانم میگه باید با خواستگاری حرف بزنی ی مدت ولی من نمی ... بهونه نیار واقعیتو بگو بزار بفهمه شخصیتت اولویته بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
آقای_نارنجی عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 40 تو بگو برام فلان دستبند طلا رو دیدم بخر خودش محو میشه اگه دیدی باز پیام میده ... شما برای کسی که چهار ماهه باهاش دوستی طلا میخری؟
گل_گلیم عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2568 شما برای کسی که چهار ماهه باهاش دوستی طلا میخری؟ نهاینجوری گفتم بهش که به پسره بگه و پسره هم بپره و دست از سر دختره بر داره