2777
2789
عنوان

چجوری رابطمو تموم کنم

149 بازدید | 11 پست

راستش من ۴ماهی هست با یکی هستم ولی الان کاملا متوجه شدم آینده ای باهاش ندارم ولی نمیدونم چجوری و با چه بهونه ای بهش بگم که برام بد نشه و نخواد اذیت کنه 

برا خودمم سخته ولی چاره ای ندارم

تو بگو برام فلان دستبند طلا رو دیدم بخر 

خودش محو میشه 

اگه دیدی باز پیام میده چند باری اسم طلا بیاری خودش دُمش رو میزاره رو کولش و می‌ره 

بدون خجالت و برای راحت شدن خودت از این شخص اسم طلا رو بیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من تو رابطه بی هدف نمیتونم بمونم و آرامش خودم برام از هرچیزی بیشتر اهمیت داره

برای همین بهتره ک جدا شیم الان، تا وابستگی بیشتر نشه و جدایی سخت تر نشه

موفق باشی خدانگهدار 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

کیف کردم از درایتت

دیگه تصمیمتو گرفتی عملیش کن

هرجوری فقط با قاطعیت وگرنه بخودت میای میبینی وارد بازی دلسوزیو اینا میشی

مطئن باش اگه قضیه برعکی باشه اون لحظه ای درنگ نمیکنه

مقیم درون خود...
کیف کردم از درایتت دیگه تصمیمتو گرفتی عملیش کن هرجوری فقط با قاطعیت وگرنه بخودت میای میبینی وار ...

فقط میترسم برام دردسر درست کنه بخاطر همین میخوام خیلی مسالمت آمیز تمومش کنم

بگو من تو رابطه بی هدف نمیتونم بمونم و آرامش خودم برام از هرچیزی بیشتر اهمیت داره برای همین بهتره ک ...

خودم میخوام بهونه خواستگار ک اینارو بیارم که مامانم میگه باید با خواستگاری حرف بزنی ی مدت ولی من نمیتونم تا با توام همچین کاری کنم 

بنظرت کار خوبیه یا ن

خودم میخوام بهونه خواستگار ک اینارو بیارم که مامانم میگه باید با خواستگاری حرف بزنی ی مدت ولی من نمی ...

بستگی به جنبه طرف داره

اگر پای خواستگار و خانواده بیاد با اصالت باشه میره پی کارش

اگر پولکی باشه  ،درخواست طلا بدی میره

ببین خودت ببین چه مدلیه

خودم میخوام بهونه خواستگار ک اینارو بیارم که مامانم میگه باید با خواستگاری حرف بزنی ی مدت ولی من نمی ...

بهونه نیار 

واقعیتو بگو بزار بفهمه شخصیتت اولویته

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!