2777
2789
عنوان

اولین خواستگار

6045 بازدید | 497 پست

سلام 

اولین باره که اجازه دادم خواستگار بیاد خونه 

۲۱ سالمه دانشجومعلمم 

ایشون هم دانشجومعلمن و ۲۳ سالشونه.

جلسه ی اول چه چیزایی لازمه که رعایت بشه؟

وقتی فکر میکنم که باید بریم تو اتاق صحبت کنیم استرسم میگیره:/ 

تجربه شما از اولین باری که براتون خواستگار اومد چیه؟

ببین صحبت مُحْبت بیخودیه

اتاق دروغه صحبت کردن خصوصی تو جلسه خواستگاری

یه مدت باهاش وقت بگذرون اخلاقاش دستت بیاد

ببینی مناسبه یا نه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ببین صحبت مُحْبت بیخودیه اتاق دروغه صحبت کردن خصوصی تو جلسه خواستگاری یه مدت باهاش وقت بگذرون اخلا ...

اینو اولین بارع میشنوم

ولی خب خدایی همینجورم باید باشه

ینی چی اخلاق نشناخته  تو اتاق حرفاشون میزنن هفته دیگه میان خاستگاری

اخر سرم تو ۶ ماه بعد شناخته میشع

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر 23 ساله خیلی بچست مرد زندگی نیست تکیه گاه نیست نقطه ی امن نیست حواست رو جمع کن  ببین چقدر عاقل و بالغه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
ببین صحبت مُبت بیخودیه اتاق دروغه صحبت کردن خصوصی تو جلسه خواستگاری یه مدت باهاش وقت بگذرون اخلاقا ...

استرسه عجیب غلبه کرده 

حتی پدر و مادرمم میفهمم استرس دارن 

تک دخترم 

ایشون هم مثل بقیه رد میشدن ولی به اصرار یکی از فامیلامون که معرفن که میگن ۱۵ ساله میشناسمشون و خیلی خوبن و ... اجازه دادیم 😑

امیدوارم زودتر بگذره 👩‍🦯

اینو اولین بارع میشنوم ولی خب خدایی همینجورم باید باشه ینی چی اخلاق نشناخته  تو اتاق حرفاشون ...

اره دقیقا

منو شوهرم به شخصه تو اون اتاق چرت و پرت محض بهم گفتیم! 

بعد یه هفته هم عقد کردیم:/

الان که یادم میفته خندم میگیره بابت بی عقلیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من اولین خاستگارم اینجوری بود ک ماه محرم از هیعت اومدیم بیرون ی پسری افتاد پشتمون  تا دم خونمون اومد! بعد من بودمو مادرم    یهو گفت حاج خانم ببخشید من از دخترت خیلی خوشم اومده اگر ماه محرم نبود فردا مادرمد میاوردم  و مامانمم حتی نپرسید شغلت چیه و... با دوستاش اومده بودن سمت ما مسجد   یهو تو خیابون منو دیده بوده!  خلاصه  این تمون شد رفت  ماماتم گفت بهش محرمخ برو!  بعدا میای!! ی روزی  فکن محرمو صفر تمون شد  یکی یالله یالله اومد خونمون نگو پسره با مادرش بود 😂  خیلی داغدن بود اولین خاستگاریم   لا چادر رنگی  گل گلی    چون تاب تنم بود تا اومدن دوعیدم تنم کردم   البته پسره نیومد بالا  ففط ننش بود    و گفت پسرش بقالی داره خودشو ننشم باهم وای میستن   من برای کنکور داشتم میخوندم  خیلی خندیدیم  ولی این اولین خاستگاریم بود   😁 

من خیلی به دانشجو معلم آقا خوش بین نیستم

با کمال احترام به معلمهای آقا 

برعکس برای دانشجو معلم خانم 

خیلی ارزش و احترام قائلم

نظر منه شاید غلط باشه 

فقط در حد نظر بهش نگاه کنید

به نظرم دیگه ی آقا باید از همه جا رونده و مونده و درمانده باشه که بره استخدام آ. پ بشه آخه مردها میتونن وارد بازار کار و بازار آزاد بشن 

مگر اینکه عرضه کار کردن نداشته باشن

ولی در مورد خانمها خیلی فرق میکنه

سوالات:

بپرسید چرا این شغل انتخاب کرده؟

چون سربازی نداره؟ یا چون جایی استخدامی نمیگرفته؟

چرا شغل دیگه انتخاب نکرده؟

رو این خیلی مانور بدید شاید جواب سوالات منم توش در بیارید.

من زن بودنم را دوست دارم🎀
استرسه عجیب غلبه کرده  حتی پدر و مادرمم میفهمم استرس دارن  تک دخترم  ایشون هم مثل ...

ان شاءالله هرچی به صلاحته پیش بیاد عزیزم💙

فقط با عقلت تصمیم بگیر

خوب فکرکن دربارش

مسئولیتش سنگینه

جلسه اول کلیات رو میپرسن ببین آقای عباسی وادی تو این زمینه کتاب زیاد داره تو نت هم بزنی سوال خواست ...

ممنون

اره توی گوگل زدم یه سری سوالات همینجوری پیدا کردم 

اولین خواستگارم یه آقای ۲۵ ساله و با پدرش تجارت داشتن 

منم تازه نظام پزشکی گرفته بودم 

استرس توام با احساسات مختلفی داشتم و واقعا آدمو کلافه میکرد 

شما عزیزم اول به خودت مسلط باش و سعی کن معیار هاتون رو  دسته بندی کنید و طبق اونها سوال کنید ازش 

مثلا اینکه چشم انداز ش از آینده ش چیه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

کجات هست لکه؟ من پشت بازوم دازم و ازدواج کردم تا حالا یه بار هم حتی در موردش فکر نکردم که باید میگفتم. مرض لاعلاج که نیست .یه خال که فقط بزرگه. هیچ وقت هم شوهرم نپرسیده. براش عادیه